Фолдивата Преслава се оглежда за къща в емирството

Певицата Преслава замина на оглед на вили върху изкуствения остров Палм Джумейра, където със свои имоти се пъчат световни звезди от ранга на Дейвид и Виктория Бекъм, Анджелина Джоли и Брад Пит, Майкъл Оуен, Гари Невил... Към емирството, което е на мода сред столичния елит и не случайно се сдоби с прозвището квартала на София, изпълнителката отпраши по покана на приятелско местно семейство със солидни връзки в бизнеса с недвижими имоти – отбелязва „Уикенд”. Домакините настанили най-голямата фолкзвезда в България в 5-звездния ризорт „Анантара”, който е построен върху изкуствения остров.

[caption id="attachment_438599" align="alignleft" width="300"]Преслава си прави селфи на почивката в Дубай Преслава си прави селфи на почивката в Дубай[/caption]

По информация на изданието виличка точно от този комплекс е била предложена на Преслава. Повечето от къщичките са издигнати около басейни, издълбани вътре в самия остров, а няколко стърчат над водата на Арабско море. 5-дневен престой именно в такава платили гостоприемните домакини за Преслава и антуража й – плеймейтката Светлана Василева. Цената на въздушните постройки е 13 хиляди лева на нощ – сочи бърза справка в интернет. Вилата в Персийския залив е със стъклен панел на пода, през който се вижда водата, и разполага с 1 спалня и хол. Банята е с огромна вана. Преслава засега не е дала окончателен отговор дали е по финансовите й възможности да придобие вила в луксозния ризорт. Певицата е най-скъпо платената звезда на „Пайнер” с хонорар от 6000 лева и притежава няколко апартамента в България, като се твърди, че един от тях бил подарък от Коко Динев. Малката Бирма нямал нищо общо с намеренията на Преслава да се сдобие с имот в Дубай – подчертава изданието. Въпреки спекулациите, че са заедно в емирството, за да слепят разбитата си любов, разлюбилата младия баровец Преслава си гледа кефа по женски – коментира изданието. В същото време Малката Бирма бил забелязан да бръмчи с компанията си в нашумелите столични барове.

Последната клюка за двамата е, че Преслава е с разбит нос при кърваво меле от ревността на Бирмата в нощен бар, в който певицата флиртувала с Фики Стораро.