Мария реши да прилага мъчения на Християн Гущеров като го подложи на пости, той обаче не ще и да чуе!

Поп фолк дивата Мария го раздава примерна християнка. Миньончето, което наскоро стана госпожа Гущерова решила да изкара строгия великденски пост и да изтрае така до 12-ти април. Едва на Великден тя ще си разреши да си хапва от разрешените ястия. Затова Мария напълно трябва да изключи от менюто си всякакви меса, яйца, сирене, кашкавал и да наблегне само на постните гозби. ”По принцип не съм по мръвките”, обяснявала фолкаджийката.

[caption id="attachment_438506" align="alignright" width="300"]Мария Мария буквално измъчи горкия Хриси като го кара да пости[/caption]

Тя обаче обяснила, че ще набляга повече на салатите, зеленчуците, плодовете, без да яде блажно. Звездата на „Пайнер” обаче не уточнява дали ще спре и с креватните изпълнения, тъй като и те са забранени от християнската религия по време на строгия пост.

Изпълнителката на „Пайнер” не веднъж е заявявала, че нейния любим Хриси умеел да готви като майстор готвач от световен ранг. Нямало ястие, което пухкавелкото да не може да спретне. По време на коледните пости, когато певицата отново се опита да спазва тя разкри, че тогава Хриси е зарадвал щерката на Мария с любимата й супа. Тя била със скариди и миди Сен Жак”. Не само пухкавелкото, но и съпругата му счита Хриси за кулинарен бог.

Пък и след като пости, Мария решила да накара и милионерския син да започне да не хапва мръвки като нея. Това според нея не само пречиствало организма, но и водело до вталяване. Не е тайна, че Мария отдавна мечтае мъжа й до нея да е малко по-строен и го подложи на какви ли не диети и тренировки, но Християн Гущеров упорито отказва да се поддава изцяло на нейните мераци да го направи по-снажен.

Все пак много пъти Мария се е хвалила, че поне е научила Хриси да не яде тежки и мазни храни. Преди двамата да заживеят заедно те са присъствали често на трапезата му. Но след като са вече двойка и семейство, поп фолк дивата го е научила поне малко да се насочи към здравословното хранене.