Боби Браун отнесе грозни обиди от гаджето на дъщеря сиБоби Браун и Ник Гордън в жестока разпра докато Боби Кристина бере душа

Боби Браун и гаджето на дъщеря му - Ник Гордън, влязоха в жесток скандал. За никого не е тайна, че двамата не се понасят, а таткото на младото момиче не позволява на приятеля й да припари в болницата до нея. И ако досега цялата неприязън се разминаваше мирно и тихо, без публични разправии, то ситуацията ескалира.

[caption id="attachment_438493" align="alignright" width="300"]Боби Браун и Ник Гордън в див скандал заради Боби Кристина Боби Браун и Ник Гордън в див скандал заради Боби Кристина[/caption]

И разгневеният Ник се нахвърли с тежки думи към бившия съпруг на Уитни Хюстън. Младият мъж нарече рапъра лицемер заради факта, че едва сега се е сетил, че има дъщеря. И че въобще не е бил нито до Боби Кристина, нито до майка й, когато и двете са имали нужда от него.

Освен това Ник разкри, че за последните пет години Боби Браун се е виждал с щерка си точно четири пъти. "Той се интересува единствено от парите, които дъщеря му наследи от Уитни. Затова се прави на загрижен, иска да ги прибере", гневи се Гордън. Той е убеден, че половинката му, която е и негова доведена сестра, ще се събуди в момента, в който чуе гласа му.

В профилите си в социалните мрежи Гордън пусна статус, в който призовава Боби Браун да спре да се прави на загрижен баща и да се махне от болницата, тъй като дъщеря му го мрази. И ще му го каже в момента, в който се събуди, видяха от Hotarena.net.

В същото време рапърът не му остана длъжен и неведнъж заяви, че именно Ник е виновен за състоянието на дъщеря му, тъй като я тласнал към наркотиците и редовно й посягал физически. Близките на Боби Кристина също го подкрепят.