Татяна Дончева направи на пух и прах Виктор Николаев Преглеждания: 13944

0
5/5 - (1 vote)

Татяна Дончева и Виктор Николаев в лют словесен сблъсък

Татяна Дончева взриви ефира на Нова тв. Устатата юристка направи на пух и прах тв водещия Виктор Николаев. Журналистът направи опит да я пристисне, но не успя. Той я попита директно кога страната ни ще се пребори с корупцията и кога и у нас ще има арестувани представители на властта. Той даде за пример Румъния.

Татяна Дончева отвърна на удара и го захапа с въпроса защо е гласувал за Николай Бареков. Тя заяви, че докато продължаваме да гласуваме за бившия телевизионер нищо няма да се промени. Тв водещият се опита да се защити, заявявайки, че той не е дал гласа си за Николай Бареков.

Татяна Дончева
Татяна Дончева захапа Виктор Николаев

Татяна Дончева заяви, че депутатите в парламента представляват представителна извадка, която показва същността на обществото ни. Това означава, че всички сме гласували за Николай Бареков, категорична е юристката.

Лидерката на „Движение 21“ заяви, че всеки път с Виктор Николаев стигат до дискутирането на този въпрос. Тя допълни, че това не е тема за разговор рано сутрин, когато зрителите пред малкия екран обикновено са заети с други дейности.

Виктор Николаев я попита как ще коментира изказването на Георги Кадиев, който заяви, че до 6 месеца ще има предсрочни избори. Татяна Дончева отговори, че Кадиев не е добър в прогнозите и на на неговите думи не трябва да се вярва.

Юристката коментира и оставката на Георги Първанов, която определи като театър. Според нея, действията на бившия президент са на 50% постановка. Тя е убедена, че решението за ратификацията на дълга е взето със знанието на не само на Румен Петков, но и на Георги Първанов.

Лидерката на „Движение 21“ е категорична, че АБВ и ГЕРБ играят задкулисни игри. Според нея между двете политически сили е имало предварителна договорка, която вече е изпълнена, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.