Светослав Иванов тика съпругата си на екран в бТВ

Светослав Иванов тика съпругата си на екран в бТВ
3.33 (66.67%) 3 votes

Светослав Иванов урежда жена си с място в ефира

Светослав Иванов тика жена си на мястото на Биляна Гавазова

Светослав Иванов тика съпругата си в ефира на бТВ. Водещият на предаването „120 минути“ се опитва да уреди и благоверната си да получи ефирно време в медията. Идеята на Иванов е половинката му да заеме мястото на Биляна Гавазова като водеща на „Тази сутрин“. Както знаете, Гавазова е бременна и съвсем скоро ще се оттегли от екрана, за да роди бъдещия си наследник на спокойствие.

Светослав Иванов

Светослав Иванов

В момента водещата е в шестия месец, а плановете й са да се задържи на екран до Великден. Затова от бТВ са започнали усилено да й търсят заместничка още от сега.

Точно този момент смята да използва Светослав Иванов, за да уреди съпругата си Вяра Деянова с горещия стол. Всъщност благоверната му е сред водещите репортери на медията, но досега не се е показвала в публичния ефир на самата телевизия. И водещият смята, че сега е идеалният момент. Партньорът на Гавазова в ефира – Антон Хекимян, вече е правил проби с нея и двамата са се сработили пред камерите. Освен Деянова, са тествани още Мария Цънцарова, Мариета Николаева и Мария Ванкова. Заради опита си обаче съпругата на Светослав Иванов е фаворитка за мястото. Още повече, че тя и Хекимян се познават от години и са близки приятели.

Запознати пък припомнят, че Деянова има опит пред камерите, макар и по кабеларка. Тя водеше новините по вече закрития канал на бТВ Про.бг, където се справяше повече от добре в тандем с Денислав Борисов. А и вече е майка, за разлика от Цънцарова, която все още няма деца. И е основната й конкурентка, научиха от Агенция ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Светослав Иванов тика съпругата си на екран в бТВ”

  1. Ивелина

    юни 29. 2021

    Не се връзвайте! Всичко е лъжа! Измислени хора и снимки!
    Взели са даже снимките на водещи от руската телевизия! ТИЯ са за прокурора!!!

Добавете коментар