Слави Трифонов вярва, че има магия! Шашна с ядене на живи риби!

Цяла седмица Слави Трифонов се ската от шоуто си. Шоуменът изчезна от работното си място, без да каже на никого колко дълго ще отсъства и къде е от прашил. След като се завърна обаче водещият на „Шоуто на Слави” сам се похвали, че е отишъл на терапия в Павел баня. Гологлавият шоумен дори изказа мнението си, че курорта е уникален с природата и с чудодейните си лечебни свойства.

За да се спаси от гадните болки по цялото си тяло Слави прибягна до народната медицина и лековитите извори, с чиято лечебна вода дори са се церели и римски императори.

[caption id="attachment_438379" align="alignright" width="282"]Слави Трифонов Слави Трифонов е толкова суеверен, че се нави да гълта живи риби[/caption]

Дългия не можа да скрие, че от края на миналото лято го измъчват зверски болки по гърба и кръста. Те са заради пироните, които са му сложени в краката. Лекарите констатирали, че гологлавия шоумен е предразположен и към дископатия заради чуждите тела в тялото му.

За да се отърве от силните спазми по тялото си Слави Трифонов гълтал по цяла шепа с илачи, които по-късно били заменени с инжекции в мускулите. Но и след като това не помогнало, решил да отиде на лековити извори в Павел баня.

Лекарите обяснили, че ще си проличи дали е налице резултат след десетина дни. Самият Слави Трифонов се похвали, че е доволен и Павел Баня е супер място.

Припомняме, че преди това, за да се отърве от почти непрестанните си болежки Слави дори тръгнал по ходжи. Шоуменът си внушил, че има направена черна магия, затова почти непрекъснато страда от различни заболявания. За да престанат физическите му мъки Дългия дори пробвал гълтане на живи рибки, пилинг с лечебна кал и подкожно инжектиране на пчелна отрова. Според докторите алтернативния метод позволявал да се възстанови зрението.

Като цяло Слави споделил пред екипа си, че се чувства видимо доста по-свеж и пълен с енергия, след като се завърна от курорта Павел баня. Сега той и неговите хора от шоуто са ангажирани с няколко проекта, които трябва да се реализират. Първият от тях е кастинга за предаването „България търси талант”. Заедно с тази задача Слави Трифонов и неговия екип се подготвят за грандиозния концерт, който ще бъде на 25-ти април в зала „Арена Армеец”.