Кървав екшън от ревност с Преслава и Жоро Бирмата

Купонът в чест на наградата й „Певица на годината” приключи за Преслава д спешния център на „Пирогов”. Най-добрата фолкдива за 2014 година е сред пострадалите при масовото меле в дискотека в Студентския град във вторник срещу сряда – разкрива „Уикенд”. Нощните пациенти, нуждаещи се от медицинска помощ са били Преслава и доскорошния й ухажор Георги Станоев, известен като Жоро Бирмата. Вече бившият любовник и чалга звездата бяха главни действащи лица в брутална тупаница в гореспоменатата кръчма, която бе домакин на афтър партито след наградите на „Пайнер” и осъмна с потрошен инвентар. До битката се стигна заради фриволното поведение на Преслава към найния млад колега – певеца на годината Фики Стораро. Малко след 4 часа след полунощ фолкфурията била във вихъра на купона. Вече почерпила се с няколко питиета след коронясването й за №1 в чалгата, свободната Преслава прекрачила границите на благоприличието със сина на Тони Стораро. Също обърнал няколко големи, Фики Стораро отвърнал на закачките на сексапилната си колежка.

[caption id="attachment_438367" align="alignleft" width="300"]Преслава и Жоро Бирмата от времето, когато бяха заедно Преслава и Жоро Бирмата от времето, когато бяха заедно[/caption]

„Целунаха се веднъж-два пъти. Няма и половин час по-късно в клуба нахлу Жоро Бирмата с още 4-ма души. Насочи се направо към сепарето на Фики и му завъртя 2 шамара. Най-вероятно „доброжелател” на Преслава в заведението междувременно му бе телефонирал” – разказва очевидец на побоя. Като наперено петле певицата скочила на Бирмата и му разпоредила да напусне клуба и да не й държи сметка с кого се целува, тъй като двамата нямат нищо общо от няколко месеца. В този момент певицата е пострадала при настъпилата бъркотия. Според свидетели непремереният юмрук на Жоро Бирмата застигнал Преслава. Според други певицата станала жертва на нечия плесница в мелето между охранители на Станоев и гардовете на клуба. „Беше много страшно, от 10 години съм по кръчмите, но такова меле не бях виждала – табуретки се премятаха, маси се преобръщаха” – разказва барманка от заведението. След това охранителите пребили Жоро Бирмата пред кръчмата. Той бил приет в „Пирогов”, но раните му за щастие били повърхности. Зашита му била едната вежда. Преслава пристигнала в болницата със сестра си Ивелина. Лекарите обработили носа й, който бил подут и я изпратили за рентгенова снимка на следващия ден.