Ана Баракова заяви, че шофьорът ще си понесе последствията заради гафаАна Баракова се оправдава с шофьора за гафа си

Ана Баракова се оправда за гафа с Поршето. Скандалната депутатка заяви, че няма нищо общо с паркирания на място за инвалиди луксозен джип. Независимата народна представителка се оправда, че Поршето принадлежи на неин познат, когото използва като шофьор когато й се наложи. Тъй като самата тя дори няма шофьорска книжка.

[caption id="attachment_438338" align="alignleft" width="300"]Джипът с пропуска на Ана Баракова Джипът с пропуска на Ана Баракова[/caption]

В оправданието си Ана Баракова няколко пъти повтори, че не кара тя тази кола и че вината е единствено и само на шофьорът й. Който е много виновен и ще трябва да си понесе последствията, обяснява депутатката. Припомняме ви, че скандалната блондинка беше замесена в случай с нагло паркиран на място за инвалиди джип Порше Кайен в столичен мол.

Нещо повече, на предното стъкло на тузарското возило беше разположен на видимо място стикер на името на Ана Баракова, служещ й за пропуск за паркинг.

ana barakova djipКойто стикер обаче важи единствено и само за паркоместата на народните представители около сградите в центъра на София. И определено не важи за място, предназначено за инвалиди. Първоначално Баракова отказа да коментира скандала. След като осъзна, че няма как да мине без обяснение обаче, бившата учителка реши да прехвърли вината за случката да се опита да си измие ръцете с друг човек.

В случая - шофьорът на джипа, който само от време на време я возел. Депутатката обаче така и не успя да обясни какво прави стикерът и на предното стъкло на возилото. Това далеч не е първият случай на нагло паркиране от страна на депутат. Миналата седмица автомобилът на депутатката от Атака Миглена Александрова беше разположен върху тротоара, припомнят от vsekiden.com.