Неочаквано пророчество хвърли в шок Бойко Борисов!

Неочаквано пророчество хвърли в шок Бойко Борисов!
4.25 (85%) 4 votes

Бойко Борисов втрещен от пророчеството на ясновидката!

Олга Ускова е ясновидка, която направи духовни карти на първите ни мъже в държавата. Феноменът е категоричен, че министър председателя ни Бойко Борисов има много качествена генетика, която може да го предава на поколенията. Олга Ускова се чуди защо премиерът ни не е създал още деца и защо се е задоволил само с едно.

Той има всички показатели да има още наследници, които да носят неговия качествен генетичен материал. Това звездобройката изрече в сутришното предаване на ТВ7 и предвеща още отрочета на Бойко Борисов, което втрещи премиера.

Бойко Борисов

Бойко Борисов в шок – идвал от планета и щял да има още деца

Тя бе красноречива в това, че родната ни земя е изключително благодатна територия. И щом народът ни е тук от толкова много векове това си има своето знамение и означава още, че народът ни като цяло е изключително силен.

За президента Росен Плевнелиев ясновидката изрече, че в него доста по-силно е женското начало.Бившият лидер на ДПС и народен представител Ахмед Доган пророчицата заяви,че неговия дух е избрал да остане в България. Той е доста мъдър. За бившият президент Георги Първанов и настоящ лидер на партия АБВ тя бе категорична, че той е бил учител и задачата му е да преподава. Олга Ускова направо заяви, че не е добре Бойко Борисов да става президент.

Преди време председателката на блондинката беше казала шокиращи неща. Според рускинята, която по професия е юрист, че Бойко Борисов идва от планетата Нибиру и неговата задача е да управлява.

Той бил рептил, извънземен влечукоподобен хуманоид, който е призван да управлява хаоса с желязна ръка. Усакова беше споделила в предишно предаване, че Бойко Борисов е призван да манипулира хората и му препоръча в това да е още по-упорит. Неговата задача била да управлява решетката на съзнанието на хората. Всеки жител на планетата Земя има своя извън планетарен код, убедена е рускинята Оля.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Неочаквано пророчество хвърли в шок Бойко Борисов!”

  1. don DIEGO

    февр. 25. 2015

    Тази ясно виждачка -още малко ще изкара нещата до там и наистина да повярваме че БОЙКО Е БРАТОВЧЕД НА ….ВЕНЕТУ…………АКО Е ТАКА…………..ЗАЩО ТОГАВА …………….ТИКВАТА Е ПО ПРОСТ…………….от самия ……………защо тогава понякога говори като-първия селяндурин от БАНКЯ………..това не мога да разгадая………….

Добавете коментар