Годжи проявява безпричинна агресия към колегите си от "Шоуто на Слави"Годжи е изпаднал в тежка депресия и си го изкарва на околните

Годжи се изпокара с колегите си от "Шоуто на Слави". Напоследък басистът на Ку-Ку Бенд проявявал безпричинна агресия към всички около себе си като избухвал по най-малкия повод. Това му поведение определено озадачава близките и приятелите му, тъй като Георги Милчев, както е истинското му име, открай време е известен с лежерния си нрав и с факта, че почти винаги е в прекрасно настроение.

[caption id="attachment_438281" align="alignleft" width="300"]Годжи се изпокара с колегите си Годжи се изпокара с колегите си[/caption]

Напоследък обаче басистът няма нищо общо със себе си. Годжи не само, че се кара с всички около себе си, ами постоянно изтъква колко изморен се чувства и как няма желание за каквото и да е. Милчев не спирал да се заяжда дори и с един от най-близките си приятели в бенда - Евгени Димитров-Маестрото. Който вече предпочита да го избягва, отколкото да разговаря с него, за да не се стигне до поредната разпра.

Пианистът все по-често споделял пред близките си, че се опитва да разбере колегата си, но на моменти агресивното поведение на Милчев му идва в повече. "В крайна сметка всеки си има някакви лични драми и проблеми", недоволствал Маестрото. Приятелите на Годжи пък издадоха, че за лошото му настроение си има причина и то не каква да е.

Оказа се, че самотата тежи сериозно на басиста и той все по-често изпадал в депресия заради факта, че продължава да си няма половинка. Макар зад гърба си да има няколко връзки с балерини от "Магаданс", от около половин година насам Милчев е сам, тъй като не може да открие жена, която да му пасва, научиха от vsekiden.com. И това се отразявало сериозно на настроението му.