Зрителите оприличиха Биляна Гавазова на овцата от телевизионната игра Свен

Водещата на сутрешния блок „Тази сутрин” Биляна Гавазова успя да шашне зрителите на Би Ти Ви.

В първия ден от настоящата седмица тя се появи с фризура, за която мнозина бяха на мнение, че изобщо не й отива. Някои дори бяха доста по-крайни и определиха Биляна Гавазова като овцата от компютърната игра Свен. Появиха се подозрения, че стилистите и фризьорите на медията са отмъстили на водещата за нещо.

[caption id="attachment_438236" align="alignright" width="300"]Зрителите оприличиха Биляна Гавазова на овцата от телевизионната игра Свен Зрителите оприличиха Биляна Гавазова на овцата от телевизионната игра Свен[/caption]

Очаква се Биляна Гавазова да слезе от екран през април. Първата й рожба трябва да се появи на бял свят през май, пише „Всеки ден”. Из коридорите на медията се носи мълвата, че тя нарочно е забременяла, за да може да се оттегли в майчинство и по този начин да избегне свалянето й от екран заради неадекватното й поведение. За разлика от колегата си Антон Хекимян тя няма способността да води нормално разговор с гостите на сутрешния блок, нито пък да ги предразположи да споделят и най-съкровените си тайни. Колежките й недоумяват как за толкова време не е успяла да свикне да се държи органично пред камерите и да не позира, а да бъде истинска.

Пред настоящата година в Би Ти Ви ще изплачат шест бебета. Из коридорите й все по-популярна става шегата, че телевизията е „бременна”. Първи в този отбор ще се запишат синоптикът Емил Чолаков, който очаква половинката му да го дари с втора рожба и Александър Кадиев, който е в трепетно очакване на първата си рожба. Двамата очакват половинките им да ги зарадват около Великден и докато Кадиев не крие, че очаква момиченце, Емо Чолаков предпочита да запази пола на бебето в тайна.

Звездата от хитовия сериал на Би Ти Ви „Столичани в повече” – Вили Марковска също ще става майка. Щастливото събитие се очаква след около месец. Следващото звездно бебе по ред на появата им на бял свят е това на Биляна Гавазова. Половинката на продуцента на „Истински истории” и „Папараци” Иван Христов – Ирина Тенчева ще стане майка за трети път. Нели Хаджийска също е в трепетно очакване на втората си рожба, пише pik.bg.