Ето защо Илиана Раева продава палата си

Ето защо Илиана Раева продава палата си
4 (80%) 1 vote

Илиана Раева не пропускаше възможност да се изфука с палата си

Илиана Раева и съпругът й решиха да продадат дома си. Луксозната къща на спортното семейство вече е обявена за продажба в известна агенция за недвижими имоти.

Палатът на Илиана Раева е оценен на 2,5 милиона евро. Бившата гимнастичка продава имота си без обзавеждането и картините в него. Според запознати, те струват още толкова.

Съседи на спортното семейство разказват, че семейството вече изнася багажа си от палата. До броени дни Наско и Илиана Сиракови ще се нанесат в просторен апартамент в Студентски град. В момента ремонтират новото си жилище. Наско Сираков бил натоварен с нелеката задача да контролира ремонтните дейности. Всеки ден той следи дали строителната бригада си върши съвестно работата.

Решението на семейството да продаде палата е окончателно. Досега няколко пъти луксозната къща в Драгалевци е била обявявана за продажба, но до сделка така и не се стигна. Илиана Раева и съпругът й взели трудното решение поради финансови мотиви.

Илиана Раева

Илиана Раева и Наско Сираков не могат да поддържат луксозния си дом

Бившите спортисти не могат да се справят с поддръжката на луксозния имот и затова са решили да го продадат и да се преместят в далеч по-скромно жилище, намиращо се в квартала на студентите.

Тузарската къща на звездното семейство има огромни разходи за поддръжка, които вече са непосилни за собствениците й. През последните няколко години финансовите постъпления на Илиана и съпруга са почти нищожни, предвид стандарта им на живот.

Семейството се е лишило и от много други удоволствия, на които е свикнало. Треньорката и съпругът й са се отказали и от пътуванията зад граница, а и дъщерите им вече се прибраха в София.

Двете очарователни млади дами – Славея и Виолета прекараха няколко години в Англия и Испания, пише Всеки ден.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар