Скандален факт от връзката на Алисия и Ники Михайлов излезе наяве

Скандален факт от връзката на Алисия и Ники Михайлов излезе наяве
4 (80%) 1 vote

Очевидно Алисия не е била безумно влюбена в Ники Михайлов

Малко след като бившия на Алисия сключи брак с Николета Лозанова, певицата разкри, че има връзка с Ники Михайлов. Връзката на фолкаджийката и футболиста е факт от 2011 година. Въпреки твърденията, че двамата са заедно напук на бившите си, те останаха заедно почти 4 години.

През 2013 година Алисия забременяла от футболиста, научи „Всеки ден“. Въпреки, че тогава връзката й с него беше в разцвета си, двамата преценили, че все още не са готови да създадат семейство. Без дори за миг да се замисли, Алисия решила да направи аборт.

Приятелки на изпълнителката разкриха, че тя винаги е знаела, че Ники Михайлов й изневерява, но така и не събрала сили да се раздели с него. Тя не искала да отгледа и второто си дете без баща. Този път Алисия  не се забавила да съобщи на любимия си, че очаква дете.

Алисия

Алисия била бременна от Ники Илиев

Валери Божинов научи за бременността й едва, когато тя беше в третия месец и вече беше твърде късно да направи аборт.

Решаваща роля в решението на Алисия има и фактът, че едногодишното отсъствие няма да се отрази добре на кариерата й. Изпълнителката много добре знае, че тя не е желана за снаха от родителите на избраника си. Боби Михайлов и съпругата му така и не приеха певицата и дори не се постараха да прикрият негативното си отношение към нея и към връзката й със сина им.

Запознати с отношенията между Ники Михайлов и Алисия коментират, че връзката им е била просто пиар и двамата много добре са изиграли ролите си. В медиите постоянно се появяваше информация за постоянните изневери на футболиста. Въпреки това той и фолкаджийката правеха всичко възможно да опровергаят тези слухове.

Близки на бившата двойка коментират, че фарсът между тях най-после е приключил и този път раздялата им е окончателна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар