Да откажа алкохола успях с капките Алкофитал

Гласувайте за статията

Аз имам повод да споделя с вас моята история, защото успях да откажа алкохола

алкофитал Аз се казвам Стоян и съм на 41 години от град Бургас. Имам лоши навици с алкохола, които успях да коригирам, благодарение на капките Алкофитал. С тяхна помощ получих отвращение към алкохола и вече не мога да пия, както преди. Аз имах лошо пиянство, защото не пиех често, но когато пиех – пиех по много. Всичко това е в миналото, защото си наложих волята и започнах да използвам капките Алкофитал, както и да посещавам терапевт, с когото да си говорим за моето пиянство.

За капките Алкофитал научих от моята сестра, която е прочела за тях в интернет. Тя ми предложи да ги употребявам. Когато си ги поръчах аз бях малко скептичен, но все пак започнах да ги пия по схема. Оказа се, че капките Алкофитал наистина ми помогнаха да откажа алкохола. Всичко е комплексно, да, но аз имам надежда, че този път отказването няма да е временно.

Капките Алкофитал са идеално средство за онези, които искат да не пият повече алкохол, или да намалят количеството. Аз съм стабилизиран вече осем месеца. За тези месеци не съм пил повече от 5-6 питиета, и то все по повод. Както виждате, човек когато иска да постигне нещо, когато има смисъл, цел и посока, и когато има кой да му помага, тогава вече е лесно да се тръгне по правилния път.

Стоян Димитров от Бургас

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар