Софи Маринова изръси поредната си безумна идея!

Ромският славей Софи Маринова е убедена, че тази година ще срещне голямата се любов. Чалга звездата отдавна мечтае това да й се случи. Певицата иска да има много деца, както е имала нейната майка.

Сега, като вече наближава 40 години поп фолк дивата има само един син. Фолкаджийката се надява, че мъжът на сърцето си може да открие и сред своите почитатели, с което втрещи всички.

[caption id="attachment_438200" align="alignright" width="300"]Софи Маринова Софи Маринова искала да се гаджосва отново, но този път с фен[/caption]

Тя обаче разкрива, че не може дълго да остане с мъж, който се мотае непрекъснато до полата й. Той трябва също като нея да си има работа и да си върви по своите си задачи, а тя по нейните. Ако непрекъснато е заедно с него ще си омръзнат и връзката им няма да е така силна, както иска певицата.

Припомняме, че Софи Маринова беше бременна за втори път. Тя обаче не пожела да каже името на бащата на детето си. Спрягаше се името на неизвестен младеж, който се запознал с ромската певица на едно от нейните участия. И след горещата нощ тя щеше да стане майка за втори път. Това обаче не се случи, докато бременността на Софка се оказа извън маточна.

После се завъртя клюката, че баща на нероденото й бебе се оказа колегата й Тони Стораро. Човекът глас обаче отрече това да е истина, като заяви, че със Софка се познават от много години. Колежката и съпругата му са приятелки и помежду им няма нищо повече от едно дългогодишно приятелство. Софи Маринова също заяви, че много уважава Тони Стораро, но между тях няма нищо.

Той не е баща на нероденото й дете, още повече че Тони никога, при никакви обстоятелства не би наранил Софи Маринова. Защото друга версия твърдеше, че любовника й я накарал да направи аборт, за да не се раздуха интригата. Той бил женен и затова заповядал на Софка със сила тя да извърши грозната постъпка.