Мария бясна, феновете я направиха за смях с обиди и подигравки!

В новият клип на Азис и Мария „Моля те не ми звъни” поп фолк дивата е излишна. В това са убедени феновете на чалга музиката. Парчето стана хитово, а музиката е на певеца на „Съни мюзик”, но феновете са убедени, че присъствието на Мария в него направо не е за там.

Въпреки че парчето е продуцирано от музикалната компания „Пайнер”, в която е съпругата на Християн Гущеров, Азис има доста по –запомнящо се присъствие в него.

[caption id="attachment_438189" align="alignright" width="220"]Мария Мария получи много обиди и гаври от чалга феновете[/caption]

Почитателите на Костинбродският славей са убедени, че гласовите способности на Азис са далеч по-силни от тези на миньончето. Не е тайна, че съпругът на Мария прави непрекъснати финансови инжекции в клиповете и дуетите на любимата си.

Пухкавият милионер го е направил и за дуетното й парче с ромския славей. Но това само е „наляло вода във воденицата” на ексцентричния певец, въпреки че той е от конкурентна музикална компания.

Мария също има ползи, защото парчето й с Азис става моментален хит и се цели в челните места на класациите на чалга песните. Но пък това си има и своите негативи. Защото поп фолк дивата непрекъснато търпи подигравки на почитателите на музиката на лекия жанр. Феновете непрекъснато я кастрят заради джуките й, които тя така и не успя да смали, както и поради визията си.

Мария май си е взела поука от непрекъснатите нападки и е решила да поработи върху дразнещите неща във външния си вид. Тя се яви на последното си участие в столичен клуб доста по-обрана, с дълга рокля, не така разголена. Феновете забелязаха, че старозагорката е направила операция и доста е посмалила устните си и чее с нова прическа, която й отива повече от предишната.