Свидетел на брака им става не кой да е, а самият Новак Джокович – сега №1 в света

Тенис звездата ни Григор Димитров и неговата възлюбена Мария Шарапова няма да имат никакви проблеми с евентуалната си бъдеща сватба, защото си намериха страхотен кум – пише „България днес”, като се позовава на сръбски медии. Според тях не друг, а тенисист №1 в света Новак Джокович вече е приел официално да свидетелства при брака между българина и красивата рускиня. Ноле бил най-удачният вариант поради няколко причини. Първо – сърбинът е изключително близък и с двамата. Освен това Новак Джокович е православен християнин, каквито са Григор Димитров и Маша. И не на последно място – вече е щастливо женен, което е добре заради поверието, че кумът трябва да може да дава съвети на бъдещата брачна двойка и да ги съветва как да преодоляват проблемите при съвместното си съжителство.

Тримата са толкова близки приятели, че Гришо и Джокович си позволяват да имитират дружески движенията на Маша на корта – шоу, което страхотно забавлява публиката. В интерес на истината по-добър имитатор е сърбинът, който добре изиграва движенията на маша в ханша.

[caption id="attachment_438190" align="alignleft" width="300"]Григор Димитров Григор и Джокович се забавляват да имитират Маша[/caption]

Преди няколко дни сериозно се заговори, че още днес Григор Димитров ще предложи брак на Мария Шарапова. Някои светски хроники вече писаха, че рускинята вече е получила скъп годежен пръстен от любимия си в знак на сериозните му намерения. Тези дни Гришо пак се върна в световната челна десятка на тениса и успехите му вероятно се дължат на окрилената любов, която изпитва към любимата си – коментират изданията. „Май мирише на сватба” е заглавие, което от цяла година се върти периодично в български руски и сръбски издания. Новак Джокович е на възрастта на Маша – 27 години, докато Григор Димитров е 3 години по-млад от тях. Според зодиака Ноле е близнаци, докато Гришо е телец, а Маша овен. Какво вещаят звездите за брака между българина и рускинята, е рано да се каже.

Вижте как Джокович имитира Маша на корта.