Григор Димитров и Мария Шарапова си намериха ВИП кум

Григор Димитров и Мария Шарапова си намериха ВИП кум
5 (100%) 1 vote
Свидетел на брака им става не кой да е, а самият Новак Джокович – сега №1 в света

Тенис звездата ни Григор Димитров и неговата възлюбена Мария Шарапова няма да имат никакви проблеми с евентуалната си бъдеща сватба, защото си намериха страхотен кум – пише „България днес”, като се позовава на сръбски медии. Според тях не друг, а тенисист №1 в света Новак Джокович вече е приел официално да свидетелства при брака между българина и красивата рускиня.
Ноле бил най-удачният вариант поради няколко причини. Първо – сърбинът е изключително близък и с двамата. Освен това Новак Джокович е православен християнин, каквито са Григор Димитров и Маша. И не на последно място – вече е щастливо женен, което е добре заради поверието, че кумът трябва да може да дава съвети на бъдещата брачна двойка и да ги съветва как да преодоляват проблемите при съвместното си съжителство.

Тримата са толкова близки приятели, че Гришо и Джокович си позволяват да имитират дружески движенията на Маша на корта – шоу, което страхотно забавлява публиката. В интерес на истината по-добър имитатор е сърбинът, който добре изиграва движенията на маша в ханша.

Григор Димитров

Григор и Джокович се забавляват да имитират Маша

Преди няколко дни сериозно се заговори, че още днес Григор Димитров ще предложи брак на Мария Шарапова. Някои светски хроники вече писаха, че рускинята вече е получила скъп годежен пръстен от любимия си в знак на сериозните му намерения. Тези дни Гришо пак се върна в световната челна десятка на тениса и успехите му вероятно се дължат на окрилената любов, която изпитва към любимата си – коментират изданията.
„Май мирише на сватба” е заглавие, което от цяла година се върти периодично в български руски и сръбски издания.
Новак Джокович е на възрастта на Маша – 27 години, докато Григор Димитров е 3 години по-млад от тях. Според зодиака Ноле е близнаци, докато Гришо е телец, а Маша овен. Какво вещаят звездите за брака между българина и рускинята, е рано да се каже.

Вижте как Джокович имитира Маша на корта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар