Какво се случи с Венета Райкова, тревожат се близките и приятелите й!

Венета Райкова драстично слабее. За това алармират нейните фенове в социалната мрежа. Устата водеща на отишлото в нафталина вече предаване „Горещо” е неузнаваемо слаба. Тя се превърнала в живи мощи и обезпокоителното е, че продължава да слабее. И то пред очите на публиката.

Венета Райкова изобщо не е фен на диетите. За това говорят нейни близки приятелки. Пък и блондинката винаги е заявявала, че е против всякакви диети. Тя много пъти, да не се каже постоянно си качва на страницата си във Фейсбук снимки как си хапва калорични бомбички.

[caption id="attachment_438183" align="alignright" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова буквално не прилича на себе си от слабост[/caption]

Русата телевизционерка не крие ,че е почитателка на сладкишите, пастичките и тортичките и това не го е крила никога. Затова нейните фенове си вадят заключения, че отслабването и то драстичното слабеене на водещата не е резултат от строги лишения и ограничаване на хранителния си режим.

Въпреки че нагъва калоричните бомби, Венета Райкова продължава да е слаба и то вече кльощава. Какво става тогава с русата телевизионерка? Най-нормалното съмнение е, че нещо я тормози и изяжда отвътре. Венета Райкова дълги години беше на екран.

Тя бе водеща на едно гледано и харесвано предаване като ”Горещо”. И в един момент остана без работа. Това страшно я тормози и й влияе на психиката, както и на цялата й същност. Слабеенето е реакция на организма да се справи със стреса и проблема”, разкриват нейни близки.

Венета Райкова не само остана без работа, но и никъде не искат да я вземат, коментират от гилдията. Освен че е страшно отслабнала и загубила предишния си харизматичен вид, Райкова е унила, умислена. Видът й е блед, изпит, а сенките под очите й се увеличават, се вижда от снимките, които 41-годишната журналистка сама си е качила на страницата си в социалната мрежа.