Стефан Кенов е сред най-върлите врагове на Николай БарековСтефан Кенов използва мрежата, за да си намери момичета на повикване

Стефан Кенов стана жертва на горещ компромат. Малко известният политик е сред най-отявлените врагове на Николай Бареков, след като известно време беше негов съратник. Името му се оказа в центъра на грандиозен скандал, в който са намесени момичета на повикване.

[caption id="attachment_438179" align="alignleft" width="300"]Стефан Кенов Стефан Кенов[/caption]

Според плъзналия компромат, Стефан Кенов използва мрежата, за да си търси жрици на любовта. Неизвестните източници на компромата дори разпространиха снимки от личния компютър на депутата, от които се вижда, че на 16 ноември и на 22 декември миналата година той си е поръчал по интернет момиче, което да му направи еротичен масаж и други подобни услуги, видяха от hotarena.net.

Според специалисти обаче цялата атака е плод на добре обмислен заговор срещу Стефан Кенов, целящ да урони авторитета му. Още повече, че идва точно в момент, в който депутатът лансира публично предложението си проституцията в България да бъде легализирана. По време на тазсутрешното си гостуване в студиото на Нова телевизия, Кенов заяви, че това е необходимо, за да могат публичните домове да бъдат водени на отчет и да плащат данък на държавата.

Стефан КеновКакто и служителите в тях също да се водят на някакъв договор. Според идеята на депутата, таксата за година трябва да се определя на база бройката жени, работещи във въпросните домове. Труженичките ще трябва да си плащат и осигуровките. Според Кенов по този начин ще се избегнат сводниците и в държавата ще постъпва приход от дейността на платените момичета.

stefan kenov1А дали компроматът срещу Стефан Кенов е реален или е инсинуация, можем само да гадаем. Самият той до момента не е направил изявление по случая.