Мишо Шамара заработва като тираджия в САЩМишо Шамара емигрира в САЩ заедно със семейството си

Мишо Шамара стана тираджия, за да се издържа. Някога оборотният рапър е принуден да кара камион, за да изкарва пари за себе си и за семейството си. Това се случва съвсем реално, в САЩ, където Михаил МИихайлов, както е истинското му име, избяга преди време заедно със съпругата си и децата им.

[caption id="attachment_438161" align="alignleft" width="300"]Мишо Шамара Мишо Шамара[/caption]

А страната на неограничените възможности обаче Шамара няма как да се издържа с рапиране, както у нас и му се наложи да си потърси работа като всеки обикновен човек.

Първоначално Мишо е заминал с туристическа виза, но тя не му е позволявала да си търси легално работа. Затова рапърът е успял да си извади разрешително за постоянно пребиваване зад Океана, както и разрешително да работи. Освен това Мишо Шамара изкарал курсове и за шофьорска книжка по законите на САЩ и се сдобил с правото да управлява както обикновени автомобили, така и камиони. Благодарение на което започнал да работи на заплата като шофьор на ТИР във фирма, чиито собственик е българин. Който с готовност подал ръка на сънародника си, за да му помогне да си стъпи на краката финансово. Първоначално хип хоп изпълнителят пътувал из всички щати, за което получавал по 15 долара на час.

Шамара се усетил, че тази работа носи добри приходи и започнал да спестява, за да си купи свой собствен камион. Което се и случило и в момента рапърът гордо заработва със собствения си ТИР и е повече от доволен от печалбата си. И няма никакви намерения да се връща в България, научиха от "24 часа".

Колегата му Устата, който наскоро беше на турне в САЩ, също потвърди тази информация след като двамата са успели да се видят и да си побъбрят.