Вижте колко струва къщата на Илиана Раева (СНИМКИ)

Вижте колко струва къщата на Илиана Раева (СНИМКИ)
4.5 (90%) 2 votes

Илиана Раева живее в палат за милиони

Илиана Раева живее като истинска принцеса. Бившата състезателка притежава луксозен дом за милиони. Палатът на Илиана Раева струва 2,5 милиона евро, узна Хот арена. Точно за толкова е обявено за продажба луксозното имение в Драгалевци, в което живеят семейство Сиракови.

Домът  на треньорката винаги в бил повод за гордост от нейна страна. Тя не пропуска възможността да се изфука с него. Незнайно защо Илиана и съпругът й са решили да продадат луксозното имение. Обявата за продажбата на имота е публикувана в сайт на агенция за недвижими имоти.

В описанието на имението е посочено, че то разполага с двор, голям 2,5 дка. Застроената площ е 920 кв.м. Районът, в който се намира къщата на звездното семейство, е добре поддържан, а въздухът – кристално чист.

Илиана Раева

Илиана Раева живее в дом за милиони

Къщата на треньорката и нейния съпруг Наско Сираков е модерна и същевременно комфортна за живеене в нея. Тя се състои от две нива. На първото ниво има голямо фоае, самостоятелна кухня, трапезария и просторна гостна стая със самостоятелен санитарен възел.

Илиана Раева

Спалнята на семейство Раеви

Освен това на първото ниво има ловен кабинет, закрит басейн и сауна. Уникалното архитектурно изпълнение на дома на бившата гимнастичка включва излаз от първото ниво на къщата до разкошния парк.

Илиана Раева

Къщата на Илиана Раева струва 2,5 милиона евро

Второто ниво на палата включва поръчкова библиотека, просторна родителска спалня с два дрешника, две самостоятелни детски стаи, баня с душ кабина и джакузи, огромна тераса с гледка към Витоша.

Илиана Раева

Градината е едно от любимите кътчета на Илиана Раева

Едно от любимите кътчета на госпожа Раева в този палат е уникалния парк, декориран с каскадни фонтани. В градината има вековни дървета, барбекю кът и беседки с воали. Неведнъж Илиана Раева се е хвалила, че декорацията на градината е лично нейно дело.

Илиана Раева

Къщата на Илиана Раева има закрит басейн

Илиана Раева

Домът на Илиана Раева разполага с двор от 2,5 дка

 

Къщата на семейство Сиракови е оградена с висок тухлен зид. Имотът разполага с два гаража, За спокойствието и сигурността на известното семейство се грижи жива охрана, която бди денонощно над дома им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар