БСП удари дъното

БСП удари дъното
5 (100%) 1 vote

Лидерът на БСП взе крайни мерки

БСП удари дъното. Партията на социалистите е пред финансов колапс. Това е причината за налагането на крайни мерки от Михаил Миков. Червеният лидер наложи нечувани ограничения на подчинените си. Той забрани телефонните разговори между кабинетите в партийната централа с цел да бъдат спестени стотици левове.

През последните дни десетки служители на „Позитано 20“ са загубили работата си. Десетки секретарки са били уволнени с цел икономии от бюджета, узна ПИК. Същевременно стана ясно, че Михаил Миков е орязал парите на градските организации на БСП. Партията дори се е отказала от един служебен автомобил.

Михаил Миков е пренасочил чисто нова Шкода към провинциална централа на партията поради невъзможността да бъдат плащани лизинговите вноски в размер на 400 евро.

БСП

БСП изпадна във финансов колапс

Членове на БСП подозират, че парите на партията се източват. По официално данни за 2013 година Столетницата е получила субсидия повече от 10 милиона лева, а от членски внос – малко над 1 милион лв. Същите са данните и за изминалата 2014 година. Социалистите се питат къде изчезнаха тези пари. Те си спомнят с ужас времето на управлението на Жан Виденов, когато в централата на БСП беше спряно парното.

По всичко личи, че ужасът от тогава ще се повтори. Да не забравяме, че Румен Гечев, който беше вицепремиер в управлението на Виденов, отново е в челните редици на партията. Социалисти коментират, че Румен Гечев е специалист от хиперинфлация и нищо чудно сценарият със Столетницата отпреди години да се повтори отново, пише ПИК.

Освен финансовата криза, коварни интриги клатят партията. Месеци преди изборите, социалистите прегрупират лагерите.

Промените, които Михаил Миков направи в Изпълнителното бюро, също предизвикаха сериозни сътресения в партията. Сега на мушката на партийния лидер е Антон Кутев, който твърде вероятно ще загуби поста си.

Членове на БСП коментират, че Михаил Миков ще освободи още техни съпартийци, наследили постовете си от времето на управлението на Сергей Станишев.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар