Цеци Красимирова е отказала оферта от 100 бона, за да се снима в селския Биг БрадърЦеци Красимирова е трябвало да бъде сред звездите във "Фермата"

Цеци Красимирова е отсвирила Иван и Андрей за новия им риалити проект "Фермата". Любовницата на Косьо Самоковеца и Георги Иванов-Гонзо е трябвало да бъде сред големите звезди, съгласили да станат част от шоуто, което е предвидено да тръгне в ефира на бТВ тази есен.

[caption id="attachment_438102" align="alignleft" width="300"]Цеци Красимирова Цеци Красимирова[/caption]

Продуцентите Иван и Андрей са водели преговори с моделката като дори са й предложили хонорар от 100 бона само и само да получат съгласието й. Цеци Красимирова обаче категорично е отказала да се включи в предаването, по-известно като селския Биг Брадър. А най-вероятната причина за това е нежеланието й да се набива сама в светлините на прожекторите, научиха от hotarena.net. Още повече сега, когато тя и дъщеря й Джудит се върнаха за постоянно в България и момичето ще посещава родно училище.

Майка й е твърдо решила да й осигури спокойно детство, коментират нейни близки. Да не говорим, че малко след завръщането си в родината, екзотичната моделка се видя и с бившия си любовник Гонзо. Което разпали слуховете, че двамата отново са подновили връзката си. Ако това е истина, съвсем логично е Красимирова да избягва излишното медийно внимание, за да могат тя и изпънителния директор на футболния "Левски" да се наслаждават спокойно на аферата си. Далеч от любопитните погледи на фенове и медии.

Припомняме ви, че Цеци Красимирова се върна в България след като няколко години живя в Испания заедно с дъщеря си. Като мотив за решението си любовницата на Косьо Самоковеца изтъкна лошата среда, в която е попаднала 17-годишната Джудит на Иберийския полуостров. От която майка й иска да я измъкне.