Погребението на Владимир Арнаудов е насрочено за днес

Владимир Арнаудов издъхна, след като преди 10 дни бе ударен от автомобил.

Той бе част от актьорския екип на Държавния театър „Никола Вапцаров” в Благоевград Владимир Арнаудов се е пренесъл в Отвъдния свят внезапно. За последно той е участвал в представленията "Как Писар Тричко не се ожени за Царкиня Кита, с китка накитена", „Гераците", "Боряна" и други, отбелязва struma.bg.

[caption id="attachment_438104" align="alignright" width="300"]Погребението на Владимир Арнаудов е насрочено за днес Погребението на Владимир Арнаудов е насрочено за днес[/caption]

Погребението на Владимир Арнаудов е насрочено за днес от 14 часа в новите гробища на Благоевград.

Междувременно стана ясно, че е издъхнала звездата от сериала "Американска история на ужасите” - Бен Улф. Изданието TMZ уточнява, че Улф е издъхнал в лечебно заведение в Лос Анджелис, след като е пострадал от удар на странично огледало на автомобил по главата. В последните му дни, състоянието му бе доста сериозно. Той бе ранен по време на пътен инцидент, след което бе приет по спешност в лечебното заведение.

Медиците са на мнение, че смъртта на 34-годишния Бен Улф е настъпила в резултат на мозъчен кръвоизлив. Съгласно направеното от него завещание, органите му ще бъдат използвани за донорство. В сериала „Американска история на ужасите” на актьора бе поверена ролята на Мип. Негови колеги разкриват, че младият актьор е бил ударен от страничното огледало на автомобил, който се е движил с бясна скорост. Инцидентът се е случил в Холивуд в четвъртък вечерта, съобщава Variety.

Още при хоспитализирането му, актьорът е бил в доста критично състояние и поради тази причина е бил настанен в Реанимацията. Освен в американския сериал, който се превърна в хит, Бен Улф е участвал в три епизода от последния сезон на „Шоуто на уродите”. В сериала „Американска история на ужасите” на младия актьор бе поверена ролята на Мип – джудже, отхапващо кокошите глави. Единствената дума, която може да произнася героят му е „мип” и именно от там идва и името му.

В историята на телевизия FX, която е на две десетилетия, последният сезон на сериала постави истински рекорд по гледаемост, пише Блиц.