Джуджи ще бъде вторият участник в „Като две капки вода”

Дясната ръка на Гала в „На кафе” – Джуджи, бе „отвлечена” в ефир.

След като преди няколко дни стана ясно, че фолк изпълнителят Азис ще бъде първият участник в новия сезон на „Като две капки вода”, се оказва, че именно ко-водещата на „На кафе” – Джуджи, ще бъде вторият участник в шоуто.

Разкритието направиха майсторът на актьорските умения - Георги Низамов и вокалния педагог на „Като две капки вода” – Етиен Леви.

[caption id="attachment_438077" align="alignright" width="300"]Джуджи ще бъде вторият участник в „Като две капки вода” Джуджи ще бъде вторият участник в „Като две капки вода”[/caption]

Двамата влетяха в студиото и успяха да създадат истинско напрежение между Гала и Джуджи. Случката се разигра по време на вчерашното предаване. Леви и Низамов се обърнаха към Гала с думите, че това, което ще й кажат, няма да й се понрави много.

Гала на свой ред остана в недоумение дали самата тя ще бъде „отвлечена” или са дошли за колежката й Джуджи, която й е дясната ръка в предаването. В крайна сметка стана ясно, че двамата са дошли по поръчение да „отвлекат” Джуджи. Ко-водещата на предаването „На кафе” ще трябва да се подготви за шоуто. Леви и Низамов бяха категорични, че ако тя успее да се справи добре, може и да й позволят да се върне в предаването на Гала „веднъж или два пъти”.

От своя страна водещата постави ултиматум към Джуджи като я попита какво избира – тръгва със специалистите или остава, подчертавайки, че връщане назад няма да има. Само след една минута Гала се сбогува емоционално с приятелката си, която й е дясна ръка в предаването и ходатайства пред Низамов за специални грижи за Джуджи по време на репетициите в шоуто.

Както вече стана ясно, от следващия месец Нова тв стартира и още един нов формат за нашите ширини „Женени от пръв поглед”. В него участниците ще сключат брак в деня, в който се виждат за пръв път. За това да се намери идеалната половинка за някого се грижат цял екип от специалисти. „Като две капки вода” пък стартира на 3 март от 21.00 ч., пише pik.bg.