Ето какво подготвя Петко Сертов

Ето какво подготвя Петко Сертов
3.5 (70%) 2 votes

Засега Петко Сертов не желае действията му да станат обществено достояние

Петко Сертов подготвя грандиозно завръщане. Първият началник на ДАНС ще взриви държавата с разкритията, които възнамерява да направи. Петко Сертов започва ожесточена битка с корупцията по високите етажи на властта. Той си е поставил за цел да разобличи всички корумпирани чиновници.

В момента бившият разузнавач работи усилено и много скоро разкритията му ще излязат наяве. Петко Сертов анализира оперативна информация, разкриваща корупционни схеми за милиони. Безспорен е фактът, че той е най-добрият анализатор в страната. Дори най-големите му врагове признават професионалните му качества и постижения.

Петко Сертов

Петко Сертов започва битка с корупцията по високите етажи на властта

Петко Сертов е убеден, че ще успее да помогне на управляващите да се преборят с корумпираните служители в държавните институции. Много скоро той ще сподели информацията,  с която разполага с първите мъже в държавата с надеждата, че ще бъдат взети мерки срещу корупцията.

Петко Сертов желае за сега плановете му да не излизат на светло, тъй като се страхува за живота си. Причината за опасенията му е сигнал, получен в службите. Именно това е причината и за бягството му в края на миналата година.

Петко Сертов си навлече сериозни проблеми още по времето, в което оглавяваше ДАНС и беше заместник-председател на БОРКОР (център за борба с корупцията по високите етажи на властта). Научавайки за опасността от покушение срещу него, Петко Сертов решил да се покрие. Това е причина за изчезването му в Гърция. Напомняме ви, че той беше в неизвестност близо 40 дни. Оказа се, че се укрива в южната ни съседка. Въпреки призивите на властите да ги уведоми, че е жив и здрав, за да преустановят издирването му, Петко Сертов не го направи.

След прибирането си в България, бившият шеф на ДАНС не прави и крачка без охраната си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар