Митко Пайнера разкри истината за отношенията си с Жоро Илиев

Митко Пайнера разкри истината за отношенията си с Жоро Илиев
5 (100%) 1 vote

Митко Пайнера проговори за отношенията си със силовите групировки

Музикалният бос Митко Пайнера разкри истината за отношенията си с покойния Жоро Илиев. Той коментира твърденията, че Главния е искал да го отстрани от музикалния бизнес. В интервю за списание „LOVE style“ продуцентът отговори на въпроса дали е получавал заплахи от висаджията.

Митко Димитров опроверга твърденията, че мафиотът е искал да отнеме бизнеса му. Публична тайна е, че Жоро Илиев е спонсорирал няколко музикални компании. От щедростта му бяха облагодетелствани лично и редица фолк изпълнителки. Сред фолкаджийките, които са били близки с Главния, са Глория, Кали и Кати. Безспорно любимката на Жоро Илиев бе примата на поп фолка. И до днес има съмнения, че той е баща на първородния син на Кали.

Митко Пайнера

Митко Пайнера отрече, че е получавал заплахи от Жоро Илиев

Може би увлечението на Главния по фолкаджийките е станало причината за слуховете, че той иска да сложи ръка на най-голямата музикална компания „Пайнер“.

Инж. Митко Димитров разкри, че никога не е получавал заплахи, от която и да е силова групировка и не е влизал в пререкания с босовете им. Той сподели, че не се е познавал с Жоро Илиев, а е контактувал с него чрез други хора. Именно Главния препоръчал на Митко Пайнера да вземе в компанията си една млада и талантлива изпълнителка.

Музикалният продуцент е бил поласкан от постъпката на висаджията, която за него била признание, че си върши добре работата.

Собственикът на най-успешната музикална компания у нас отрече категорично и твърденията, че Георги Илиев е направил опит да сложи ръка на бизнеса му. Той коментира и една от най-горещите теми във фолк средите, а именно раздаването на годишните музикални награди.

Митко Пайнера каза, че никога не взима отношение в разпределянето на наградите, но въпреки това винаги има сърдити.

Той опроверга и твърденията, че пътищата на „Пайнер“ и Глория много скоро ще се разделят, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар