Дарина Павлова е силно недолюбвана от родните зрителиДарина Павлова няма място в журито на "България търси талант"

Дарина Павлова предизвика жесток скандал само с факта, че ще бъде част от журито на новия сезон на "България търси талант". Оказа се, че голяма част от феновете на формата изобщо не са очаровани от факта, че вдовицата на Илия Павлов ще оценява младите таланти на страната ни. И от нея ще зависи кой да продължи и кой не.

[caption id="attachment_438064" align="alignright" width="300"]Дарина Павлова Дарина Павлова[/caption]

"Коя е тя, с какво е известна, че да дава оценки на младите ни надежди?", недоволстват онлайн потребителите. "Мутреса, известна единствено с парите на мъжа си", не крият негодуванието си зрителите. Които са категорични, че Дарина Павлова не притежава нито нужния интелект, нито необходимите познания в която и да е област, за да се изказва компетентно за способностите на наистина талантливите младежи, които се явяват в шоуто.

"Само си представете как това същество се мъчи да коментира изпълнение на цигулка на Рахманинов, например", втрещени са форумци. Нещо повече, недоволството срещу избора на Дарина Павлова е толкова огромно, че феновете от сега се канят, че няма да гледат шоуто. Единствено и само заради нея. "Мутреси да оценяват българските таланти! Срамота!",

[caption id="attachment_438065" align="alignleft" width="279"]Феновете скочиха срещу Дарина Павлова Феновете скочиха срещу Дарина Павлова[/caption]

"Няма да гледам тази пародия", са най-често срещаните отзиви в онлайн пространството.

Появиха се дори съмнения, че госпожа Мулти е платила на Слави Трифонов тлъста сума, за да я включи в предаването. "Като нищо да му е платила, дори Слави не е толкова тъп, че да си проваля предаването, ако не е получил пари за това", "Слави стигна дъното!", беснеят зрителите.

Дали съмненията им, че Веселата вдовица няма да се справи като жури, предстои да разберем съвсем скоро.