Индиец милионер плаща почивката на Преслава

В крайна сметка излезе истината за спонсора, който финансира почивката на Преслава в екзотичния Дубай.

Слуховете, че Преслава е там с бившия си приятел Бирмата, бяха отречени категорично. Оказва се, че изпълнителката е на ваканция в ОАЕ (Обединените арабски емирства), където събира тен по плажовете, а пътуването й не е свързано с професионални ангажименти, както се предполагаше.

[caption id="attachment_438056" align="alignright" width="300"]Индиец милионер плаща почивката на Преслава Индиец милионер плаща почивката на Преслава[/caption]

Само няколко дни преди раздаването на Годишните музикални награди, Преслава замина за ОАЕ, придружавана от Светлана Василева. Имаше предположения, че там звездата на „Пайнер” ще заснеме нов клип, в който ще участва и Мис Плеймейт. Носеше се мълвата, че Преслава ще заснеме клипа със Светлана в луксозен комплекс. Това обаче бяха само предположения. В действителност екзотичната почивка на Преслава е спонсорирана от богат индиец.

Двете дами били посрещнати от огромна розова лимузина, а за времето на пътуването с нея им били осигурени солидни количества отбрани бонбони, шампанско, музика, безалкохолни и многобройни лампички. Преслава и Светлана Василева имали усещането, че сякаш се намират в рая. Интересно защо обаче фактът, че това пътуване е спонсорирано от индийски милионер, чието име засега не се споменава, сякаш остава в сянка. Запознати твърдят, че изпълнителката от музикална компания „Пайнер” се запознала с богаташа по време на една от разходките си из Европа.

Той за разлика от нея не се крие, дори напротив – не изпуска възможността да се снима с нея където и да ходят и след това да споделя снимките в социалните мрежи. Тези факти окончателно и категорично развенчаха митовете, че Преслава е в Дубай с Бирмата. При все, че тя уж няма намерения в скоро време да се обвързва сериозно с някого, не крие, че като на всяка жена й е приятно да бъде отрупвана с внимание, да се палцика в лазурните води на Индийския океан и да хапва отбрани специалитети, пише pik.bg като цитира hotarena.net и „Всеки ден“.