Бирмата платил победата на Преслава, измамата лъсна!

Музикален идол на годината ще стане поп фолк певицата Преслава. Според упоритият слух наградата е нагласена и добричлийката ще се накичи с желания приз нечестно. Тя ще стане призьорка благодарение на натиска на гаджето й Георги Станоев-Малката Бирма.

Той заявил на инж. Димитър Димитров-Пайнера, че неговата любима трябва да грабне заветния приз. Затова той бутнал тлъста сумичка под масата на боса на димитровградската музикална компания, твърдят анонимни източници.

[caption id="attachment_438015" align="alignright" width="275"]Преслава Бирмата купил победата на Преслава[/caption]

В същата категория кандидат-призьорки освен Преслава са номинирани още Цветелина Янева, Анелия, Галена и Джена. Галена ще е новата стара победителка на наградите на Планета ТВ. Певицата отново ще стане Певица на годината, категорични са от кухнята на музикалния канал.

Дори и да се накичи със статуетката за Музикален идол, Преслава няма толкова заслуги за това. Според почитатели на чалга музиката Преслава няма толкова заслуги през годината, за да получи тази награда. Другата версия е, че Бирмата решил по този начин да изтрие петното и да получи благосклонното отношение на любимата си.

Припомняме, че двойката отново се събра след като известно време беше разделена. Двамата се разпъркаха след поредния грозен скандал, провокиран от ревност и лютия нрав на поп фолк дивата в морска дискотека, където Преси запрати по любовника си Малката Бирма стъклена чаша и му сцепи веждата.

След като томахавката беше заровена, те трябваше да заминат заедно с приятели в Дубай. Но двойката отново се сдърпа като куча и котка на летището и Преслава отпраши сама, без гаджето си, само с приятели за тузарската арабска дестинация.

Жоро Бирмата пък запраши за Лондон, където купонясва в култова кръчма, заедно със стари авери и старата си любовница Симона Кръстева. Та тази била друга от причините Бирмата да изтрие донякъде позора от лицето си и да умилостиви любимата си.