Чаровната Зейнеб сияе от щастие заради предстоящата сватба!

Репортерката на Гала Зейнеб Маджурова преди дни навърши тридесет години. Тя отпразнува рождения си ден и годишнината в елитен клуб сред отбрани гости. Около нея не спират клюките, но в последните три години тя е с милионерския син Стоян Балевски. Младият мъж е получил дипломата си в Англия и работи във фирмата на баща си. Семейството му е заможно, занимава се с финансови операции и състоянието им се увеличава. Независимо от кризата, икономическия колапс и други неща, случващи се в държавата.

[caption id="attachment_438010" align="alignright" width="300"]Зейнеб Зейнеб удари кьоравото, вдига сватба с милионер[/caption]

Заради блестящото си бъдеще и уредения живот с богаташ, върлата купонджийка се е кротнала тотално. Зейнеб Маджурова вече не се запива по нощите, а ходи на модерните спортове за тузари тенис и голф. Освен аристократичните си занимания, Зейнеб се е запалила и по йога. С това тя иска да запази не само перфектната си фигура, но и да добие пластичност, за радост на имотното си гадже.

Блондинката дори посещаваше специалист, за да се избави от диалекта. Заради него тя беше една от най-цветните участнички преди време в Биг Брадър. Но след като три години вече са с богаташа, Зейнеб е претърпяла невероятна промяна в името на идеята си да се превърне в милионерска съпруга.

Което хубавицата не крие, че е най-голямата й мечта. Асистентката на Гала е готова дори да загърби кариера, телевизия и известност в името на бъдещото си семейство и деца, което наистина си заслужава според нея. В тази връзка Зайнеб загърби участието си в много любопитни телевизионни проекти, от които загуби много тлъсти хонорари. Което обаче може и да й се върнат многократно, ако стане милонерска съпруга. С това тя показа на Стоян, че вече е загърбила подобна евтина популярност и се е превърнала в сериозна дама.

Според приятели на туркинята милионера е доста свободомислещ, но все пак държи любимата си под око. Дори се запознал с всички нейни приятелки, за да знае с кого тя излиза по женски. Но откакто е със Стоян, разредила и тези срещи.

Репортерката на Гала дои закрила профила си във Фейсблук, за да не й пишат някакви досадни мъже, които да разстройват гаджето й. Приятелите й се шегували, че Стоян иска да я затвори в златна клретка. Зейнеб нямала против, ако това се случи. Двамата планирали сватба и Зейнеб да стане законна половинка на богаташа. Засега обаче е тайна датата и мястото на радостното събитие.