Филип Киркоров успя да пребори над 20-годишно проклятиеФилип Киркоров беше прокълнат от жена с ромски произход

Филип Киркоров се отърва от тежко проклятие. Певецът с български произход успя да пребори прокоба, която тегнеше над него в продължение на над 20 години. Самият певец и всичките му близки бяха убедени, че той е станал жертва на проклятие да няма собствени деца от страна на жена с ромски произход. Която отправила клетвата си към него още през далечната 1993 година.

[caption id="attachment_438024" align="alignright" width="300"]Филип Киркоров Филип Киркоров[/caption]

Тогава ромка чието име е Лилия Мухомадеева, е била осъдена заради кражба на вещи на певеца от гримьорната му по време на негов концерт. Крадлата била заловена и осъдена, а в яда си, Лилия направила тежка циганска магия на звездата, за да не може той да има свои деца.

Точно преди да бъде тикната в затвора ромката заявила на всеослушание в съдебната зала, че проклина Киркоров никога да не се радва на щастлив семеен живот и да не успее да се сдобие с наследници. За да остане съвсем сам до края на живота си.

Дали заради циганското проклятие или не, но Филип Киркоров действително 20 години така и не успя да се сдобие с деца. Бракът му с руската прима Алла Пугачова също претърпя крах. Въпреки това обаче, с помощта на напредването на науката, певецът успя да се справи с прокобата. Като се сдоби с две дечица от сурогатна майка, предават от "24 часа". Медиите в Русия пък припомнят, че до преди раждането на наследниците му, Киркоров е бил единственият от рода си, който не е успявал да има деца.

Според слуховете малко след проклятието майката на звездата - Виктория Маркова, се разболява много тежко. Заради клетвата на циганката.