Сашо Диков не се скъпи за единствената му дъщеряСашо Диков се е бръкнал с 50 бона за новото возило на Петя

Сашо Диков винаги е показвал, че е готов на всичко за дъщеря си Петя. Водещият за пореден път демонстрира огромната си обич към единственото си дете като я зарадва с наистина царски подарък. От няколко седмици насам Петя Дикова фучи из улиците на София с чисто нов Фолксваген Пасат, който според запознати струва не по-малко от 50 бона. И който най-вероятно е подарък от именития й татко.

[caption id="attachment_437999" align="alignright" width="300"]Сашо Диков глези дъщеря си Сашо Диков глези дъщеря си[/caption]

Който й беше подарил и предишната й кола - мощен джип Ленд Роувър. За никого не е тайна, че Сашо Диков е сред най-заможните родни журналисти и затова глези по всички възможни начини щерка си. Джипът например беше още по-скъп от колата - близо 100 хиляди лева. Които Диков без колебание извадил, за да зарадва наследничката си. Той обаче се набивал твърде много на очи и затова Диков помолил Петя да се откаже да го кара, за да не предизвиква любопитство и коментари откъде баща й има пари, за да си позволи подобна скъпа покупка.

И за да не остане щерка му без кола, журналистът й купил новия Фолксваген. Който не отстъпва по лукс на джипа. Старото возило пък най-вероятно вече е продадено. Колеги на Петя от бТВ разкриват, че тя от доста време ходи на работа само с Пасата и не са я засичали с мощния Ленд Роувър, научиха от hotarena.net. Те обаче се съмняват той да е продаден, тъй като Дикова никога не е криела слабостта си към него.

Най-вероятно за известно време возилото е прибрано в гараж, за да нямат хората поводи да се съмняват в неподкупността на Сашо Диков като журналист.