Бисер Киров изплака, че спомените му, са единственият рай, от който не може да бъде изгонен

Естрадният певец от близкото минало Бисер Киров, който също се превърна в жертва на рака, направи трогателна изповед.

При все, че страда от коварната болест, той е категоричен, че все още е твърде рано да оставя завещание на внуците си. Бисер Киров е решен да се бори за живота си и да не се предава в памет на покойната му дъщеря Венциноса, както и на внуците, които са неговото сърце.

[caption id="attachment_437972" align="alignright" width="300"]Бисер Киров изплака, че спомените му, са единственият рай, от който не може да бъде изгонен Бисер Киров изплака, че спомените му, са единственият рай, от който не може да бъде изгонен[/caption]

Неотдавна естрадната легенда споделил пред близки приятели, че нито една болест не е в състояние да го откаже от живота. Бисер Киров е категоричен, че е корав като камък и ще издържи и на това изпитание, поднесено му от съдбата. До момента Бисер Киров не си бе позволявал да коментира публично здравословното си състояние. Негови познати обаче разкриха, че миналата година той бил подложен на доста тежка химиотерапия и бил много зле, но за щастие постепенно успял да се съвземе.

Проявеният от Бисер Киров дух въпреки загубата на дъщеря му, която бе покосена от рак на 42 години, изненадал всички. Лекарите също останали приятно изненадани от добрите резултати от изследванията на певеца. При все силния стрес, на който бе подложен в последно време, за момента коварното заболяване е стопирано. Бисер Киров решен да бъде своеобразен продължител на делото на Венциноса, която бе талантлив художник и писател.

Той работи по събирането на творчеството й, което след това ще бъде подредено в нейния архив. Освен това изпълнителят на „Юноша бледен”, който не сваля каубойската си шапка, е изразил желание да помогне в отглеждането на четиримата си внуци. Освен дъщеря му Венциноса, певецът има и син, който носи неговото име. Той е щастлив дядо на три внучки Фрида, Малена и Елиса и един внук – Максимилиян (Фрида и Максимилиян са деца на Венциноса).

Бисер Киров изплака, че спомените му, са единственият рай, от който никой и никога не може да го изгони, пише пише vsekiden.com.