Информацията за състоянието на Боби Кристина Браун продължава да е противоречива

В нов доклад по случая с инцидента с наследницата на покойната Уитни Хюстън – Боби Кристина Браун, бяха изкарани наяве нови скандални факти.

Оказва се, че Боби Кристина Браун е взимала забранени вещества, а на всичкото отгоре ги е поливала със солидно количество спиртни напитки. В новия доклад по случая е посочено, че дъщерята на Уитни Хюстън и Боби Браун е била под въздействието на наркотични вещества в сутринта, когато е била открита да лежи в безсъзнание във ваната.

[caption id="attachment_437919" align="alignright" width="300"]Информацията за състоянието на Боби Кристина Браун продължава да е противоречива Информацията за състоянието на Боби Кристина Браун продължава да е противоречива[/caption]

Запознати източници твърдят пред списание „People”, че в месеците, предхождащи инцидента от 31 януари, Боби Кристина е взимала редица забранени вещества като хероин и кокаин, а за капак на всичко и Ксанакс – силно лекарство, изписвано при депресивни състояния и тревожност. Освен това напоследък Боби Кристина Браун поглъщала все по-голямо количество алкохол. Близки до семейството твърдят, че през трите години след смъртта на майка й, тя непрекъснато е посещавала специализирани заведения за рехабилитация.

По всичко личи, че Боби Кристина Браун все още не може да преживее кончината на майка си. Един от източниците, който твърди, че редовно е виждал 21-годишната наследница на Уитни Хюстън посочва, че тя често „заваляла” думите и непрекъснато изглеждала като надрусана. Освен това Боби Кристина Браун е отслабнала драстично. Макар да полагала неимоверни усилия да превъзмогне зависимостта си, тя не получила подкрепа от никого и резултатът е налице.

Информацията по отношение на състоянието й продължава да е противоречива. Световните медии се надпреварват в желанието си да изтъкнат нещо ново по случая. Бащата на Боби Кристина Браун – Боби Браун заяви, че вече няма сили да опровергава фалшивата информация по случая. Според последните сведения, публикувани на страниците на американския печат, се е наложило да бъде отворена трахеята на Боби, за да й бъде поставена специална тръба за дишане. Тя все още продължава да е на животоподдържащи системи и не е излязла от комата, пише Блиц.