Дарина Павлова счупи всички рекорди

Гласувайте за статията

Ето по колко печели на година Дарина Павлова

Дарина Павлова е една от най-богатите българки. Напук на твърденията, че вдовицата на Илия Павлов е похарчила завещаното от него, Дарина Павлова доказа, че тя се справя успешно с бизнеса.

Госпожа Мулти може да се похвали със завидните си умения за водене на преговори, които са видни от печалбата на фирмите й. Вдовицата на Илия Павлов реализира доход от 50 милиона лева годишно, научи Хот арена.

Едва ли хонорара от 150 000 лв е изиграл решаваща роля за Дарина Павлова при решението й да бъде жури в новия сезон на „България търси талант“.

Дарина Павлова

Дарина Павлова печели по 50 милиона на година

Нашенката ще се завърне в България не само заради шоуто, а за да стартира продуцентски бизнес, научи „Уикенд“. Слави Трифонов успя да я убеди, че участието й във формата ще й донесе много позитиви, тъй като по този начин тя ще напомни за себе си и ще й бъде по-лесно да започне продуцентски бизнес след това.

Госпожа Мулти възнамерява да продуцира собствено предаване. Тя вече има тв водещ за проекта си. Това ще бъде нейният любим Джулио Берути. Милионерката ще се завърне в България заедно с него. Неслучайно в момента по БНТ тече филм с участието на синеокия красавец.

Дарина Павлова умее с лекота да води преговори дори и от разстояние. Сериалът с участието на Джулио Берути е бил предоставен безплатно на националната ни телевизия от самата Дарина. Тя вече е получила предложение от медията за собствено предаване.

Познати на милионерката коментират, че тя и по-младото й гадже отново са заедно. Двамата се бяха разделили за кратко, но младият италианец побързал да се върне при своята благодетелка. Все пак тя изкарва по 50 милиона лева годишно от фирмите на мъжа си и по външен вид може да се конкурира с 20-годишни красавици. Много млади дами могат само да мечтаят за физиката и интелекта на Мадам Мулти, коментират познати на милионерката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Дарина Павлова счупи всички рекорди”

  1. Nikolay Petrov

    февр. 23. 2015

    Голямо близане и лигавене..
    .Срам за вас!

Добавете коментар