Драма в семейството на Ели Гигова

0

Семейството на Ели Гигова затъва

Семейството на Ели Гигова затъва все повече. Милионите на баща й Николай Гигов се стопиха и е въпрос на време богаташът да обяви фалит. Финансовите проблеми на оръжейния бос започнаха след като Петър Манджуков го измести от челната позиция в бизнеса с оръжия.

Николай Гигов, който е един от най-богатите българи, се оказа пред фалит. Състоянието му се е стопило и от неговите 75 милиона не е останала дори и една трета. Първи на бизнеса му посегнаха Братя Галеви. Мафиотите, които Интерпол издирва, успяха да отмъкнат най-апетитното парче от бизнеса на Николай Гигов.

Ели Гигова
Семейството на Ели Гигова затъва

Фирма „Делта Г“, която бащата на Ели Гигова притежава от 1996 година, вече не е негова собственост. Освен нея той е загубил още две от фирмите си. Сред тях е и компанията, занимаваща се с обработка на отпадъци. Николай Гигов загуби „Еко тайм“ и „Ер Гигъл“. В момента той управлява единствено любимия си футболен отбор „Локомотив“ (София).

Но и управлението на футболния тим вече се оказва непосилно за бившия оръжеен бос. Отборът затъва. Бащата на Ели Гигова търси начини да го спаси. Той дори е обявил къщата си в Париж за продажба с надеждата, че с парите от нея ще успее да спаси любимия си тим.

Запознати коментират, че той много скоро ще се откаже от отбора, тъй като поддръжката му е непосилна за него. Дълговете на тима постоянно се увеличават. До края на миналата година техният размер бе от няколко милиона, но сега се е увеличил.

Още през 2013 година Ели Гигова разкри, че баща й има финансови проблеми. Красавицата отказа да разкри подробности под предлог, че баща й работи с много влиятелни хора и има вероятност някой от тях да се обиди.

Запознати коментират, че е въпрос на време Николай Гигов да обяви фалит, пише Хот арена.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.