Стефан Данаилов не знае защо му се случват толкова нещастия!

Стефан Данаилов разкри изненадващи подробности около живота и премеждията, които са го сграбчили напоследък. Любимецът на поколения, българи призна, че от болка в очите му е идвало да скочи през прозореца.

Припомняме, че наскоро му бе направена операция в болница в Германия заради прогресиращо заболяване на очите. Според лекарите това било загниване на ретината на очите, като едното му око е почти сляпо. Борбата е била за другото око.

[caption id="attachment_437882" align="alignright" width="300"]Стефан Данаилов Стефан Данаилов преживя наистина много страдания[/caption]

В момента големия артист разкрива, че сега вижда, но не може да фокусира хората и предметите в реални граници. Той вижда образите като наслагващи се фигури. Според професорът от НАТФИЗ операцията, която е претърпял в Германия е била изключително тежка. Хирургическата интервенция продължила час и половина и е извършена при пълна упойка.

Великият Стефан Данаилов призна, че в живота му са се струпали изключително много премеждия. Но той е решил да не се отчайва и е забранил на хората около него да го съжаляват.

Бившият културен министър обясни и как според него му се е получила тази тежка болест на очите. Причината е в онкологичното заболяване, което претърпя миналата година. Заради силните лекарства и последвалата химеотерапия нещо започнало да изяжда очите му.

Лекарите не могат да дадат точно какво е направило това. Според Стефан Данаилов при него се случват уникални неща, защото болистта му на очите е невероятна и докторите нямат обяснение за нея.

То непрекъснато си задава въпроси и недоумява как лимфомът е успял да го сграбчи изневиделица. Освен това се пита как така неговата любима съпруга Мария толкова бързо си отиде от болестта и защо какво тя така бързо я е сразила. Въпроси, които главният герой от култовия сериал „Стъклен дом” си задава и все още не намира отговор на въпросите.

Той каза също, че операцията му е струвала евро и ако останел се лекува в клиниката, цифрата могла и да надскочи и 8000 евро. Стефан Данаилов разкри, че и лев не е взел от Здравната каза са операцията си.