Стефан Данаилов изплака мъката си!

Стефан Данаилов изплака мъката си!
5 (100%) 1 vote

Стефан Данаилов не знае защо му се случват толкова нещастия!

Стефан Данаилов разкри изненадващи подробности около живота и премеждията, които са го сграбчили напоследък. Любимецът на поколения, българи призна, че от болка в очите му е идвало да скочи през прозореца.

Припомняме, че наскоро му бе направена операция в болница в Германия заради прогресиращо заболяване на очите. Според лекарите това било загниване на ретината на очите, като едното му око е почти сляпо. Борбата е била за другото око.

Стефан Данаилов

Стефан Данаилов преживя наистина много страдания

В момента големия артист разкрива, че сега вижда, но не може да фокусира хората и предметите в реални граници. Той вижда образите като наслагващи се фигури. Според професорът от НАТФИЗ операцията, която е претърпял в Германия е била изключително тежка. Хирургическата интервенция продължила час и половина и е извършена при пълна упойка.

Великият Стефан Данаилов призна, че в живота му са се струпали изключително много премеждия. Но той е решил да не се отчайва и е забранил на хората около него да го съжаляват.

Бившият културен министър обясни и как според него му се е получила тази тежка болест на очите. Причината е в онкологичното заболяване, което претърпя миналата година. Заради силните лекарства и последвалата химеотерапия нещо започнало да изяжда очите му.

Лекарите не могат да дадат точно какво е направило това. Според Стефан Данаилов при него се случват уникални неща, защото болистта му на очите е невероятна и докторите нямат обяснение за нея.

То непрекъснато си задава въпроси и недоумява как лимфомът е успял да го сграбчи изневиделица. Освен това се пита как така неговата любима съпруга Мария толкова бързо си отиде от болестта и защо какво тя така бързо я е сразила. Въпроси, които главният герой от култовия сериал „Стъклен дом” си задава и все още не намира отговор на въпросите.

Той каза също, че операцията му е струвала евро и ако останел се лекува в клиниката, цифрата могла и да надскочи и 8000 евро. Стефан Данаилов разкри, че и лев не е взел от Здравната каза са операцията си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Стефан Данаилов изплака мъката си!”

 1. Nikolay Petrov

  февр. 22. 2015

  Не знае защо му се случват тези нещастия ? Още 100 години няма да разбере!
  защото е прост червен галош ! Тъпака да знае , че всеки си плаща според консумацията без отстъпка ! Но за разлика от другите той доста добре се беше уредил и сега напразно реве…Дано повече живее и пита защо така, че току виж му просветне и поиска прошка…ама надали!

 2. Joana Rubin

  февр. 23. 2015

  Ела при мен, Стефане! Ще ти разболеят и другото око и изобщо няма да можеш да виждаш. Ти поне си приятел на приятели и ще ти помогна. Моят телефон е 0899 071 909.

Добавете коментар