Азис плаче като малко дете заради изгубената си брада!

Костинбродският славей Азис се раздели с визията си на интелигентната брадичка. Защото един от най-обсъжданите български звезди от родната чалга влиза в най-позитивното шоу „Като две капки вода”.

Певецът ще забавлява зрителите по Нова телевизия. Той е и първия участник, който влиза в едно от най-гледаемите предавания. Поп фолк певеца Азис си премахна брадичката, с която се фукаше. Фолкаджията разкри, че заради участието си в новият сезон на шоуто, което имитира различни наши и световни знаменитости, той трябва да се раздели със своята гордост.

[caption id="attachment_437876" align="alignright" width="300"]Азис Азис плака като дете заради изгубената си брадичка[/caption] Тя беше тип катинарче и той бе помолен да се прости с нея заради участието в стартиралото шоу „Като две капки вода”.

Васко не скри разочарованието от това, което стори. Той се оплака на страницата си във Фейсбук, че вече е обръснат и без брада.Това му е коствало неимоверни усилия заради сантимента и дори се е порязал в усърдието му. Това го е направил, защото така го изиска участието в новото шоу. Ексцентричният певец сподели още, че заради неумението си да се бръсне, което не го е правил толкова дълго време, той здравата се е порязъл.

Василка тъжи също, че вече няма да изглежда толкова добре и предизвикателно, както е бил с брадичката си тип „катинарче”. И това направо го е взривило от неудоволствие и мъка. Но Азис разкри, че такива е било договорката с продуцентите на имитаторското предаването и заради той си е премахнал растителността по лицето.

Припомняме, че финалист на втория сезон на „Като две капки вода” победител стана Невена Бозукова, позната още като Неве. Сребърен медалист стана Къци Вапцаров, който грабна и приза „Мистър 100 лица”. Третото място феновете на шоуто дадоха на актрисата Стефания Колева.

Новият старт на третия сезон е на 3-ти март. Той няма да започне с концерт, а зрителите ще се насладят на най-култовите епизоди на участниците, повдигат завесата организаторите.