Манекенката Ирена Милянкова върти забранена любов с мускулест сотаджия в столичен мол

След близо 2-годишни смирение манекенката Ирена Милянкова най-сетне отхапа от забранения плод – коментира „Уикенд”. Красавицата, която доскоро живееше в приказка, но финалът не върви към хепиенд, е срещнала своя нов принц на бял кон, след като съпругът й – Росен Димитров-Чолата, вече близо 2 години търка нара на столичния арест – отбелязва изданието. Злощастните събития в живота на красавицата, добила популярност с ролята си на Съни в „Под прикритие”, започнаха през 2013-а, когато мъжът й бе задържан с обвиненията, че върти сутеньорска мрежа. Семейната хазна изведнъж се изпразни и блондинката бе принудена да започне работа като продавачка в магазин за чанти в столичен мол, където се разписва срещу месечно възнаграждение от 1000 лева – сума, която допреди съпругът й да бе с белезници на ръцете, бе като джобни пари за един ден – коментира изданието.

[caption id="attachment_437834" align="alignleft" width="300"]Ирена Милянкова има нова тръпка Ирена Милянкова има нова тръпка[/caption]

Не само започването на редова работа обаче е промяна в живота на Ирена Милянкова. Наред с това тя е завъртяла и главата на сотаджия, който отговаря за охраната на столичния мол – твърдят източници на изданието. Двамата се запознали из кафенетата на търговския комплекс и от дума на дума завързали добро познанство, което обаче от близо месец насам навлязло в интимна фаза. Охранителят редовно изчаквал новата си приятелка след втората й смяна и двамата отпрашвали в неизвестна посока. Пред колеги избягвали да коментират случващото се помежду им, като единствено отбелязвали, че са много близки приятели. Близки от обкръжението на Ирена Милянкова обаче напълно разбират поведението и дори в някаква степен оправдават изневярата й. 28-годишната манекенка буквално повехна след ареста на Чолата и всички нейни приятели сега се надяват новата любов да озари отново красивото й лице. „С Росен тя погуби младостта си, с него е от 14-годишна. Дано най-накрая успее да се отскубне от него” – коментират колежки на Ирена Милянкова.