Асен Блатечки изкарва най-много сред колегите си, но и има най-много харчовеАсен Блатечки участва в цели 15 постановки

Асен Блатечки е сред най-богатите родни актьори. Ако не и най-богатият. Секссимволът на родните кино и театър изкарва не малко пари благодарение на работата си като актьор. Запознати с графика му издават, че той участва в около 15 различни постановки, половината от които са в театър "Сълза и смях". Освен, че се изявява като актьор в тях, звездата от "Стъклен дом" и "Фамилията" е и режисьор на не малка част от спектаклите с негово участие.

[caption id="attachment_437811" align="alignleft" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки[/caption]

Ангажиментите му са толкова много на брой, че ако не е джобният му компютър, нищо чудно да забрави за някои от тях. Освен ангажиментите в театъра, Асен Блатечки си има и собствени проекти, с които се изявява в градовете из страната. Които, по думите на театралните критици, са по-скоро комедии-масовки, създадени да пълнят залите с хора, но доста далеч от театралното изкуство. Въпреки това обаче Блатечки се радва на доста добри приходи от хонорари. А като добавим и парите, които прибира от участието си в различни реклами, то определено звездата се нарежда сред най-добре платените, ако не и най-богатият ни актьор.

Близките му го оправдават, че просто притежава бизнес нюх и знае как да се възползва максимално от интереса към себе си. А и да не забравяме, че му се налага да се грижи за жена си ии любовницата - Катерина и Диляна Попова, от всяка от която има по едно дете. Може единственият, който му съперничи по доходи, е Любо Нейков, научиха от Агенция ПИК.

Който от години участва във всевъзможни сериали, предавания, реклами и какво ли още не. Само за да изкарва пари.