Аз съм Маджо, вашият гробар

Аз съм Маджо, вашият гробар
4 (80%) 3 votes
Така би могъл да възкликне Маджо, след като придоби гробищен парк и се оказа ВИП гробарят на България

Младен Михалев-Маджо вече е реалният собственик на частния православен гробищен парк „Св. Архангел Михаил” – разкрива „България днес”. В частното гробище се полагат тленните останки на известни и богати хора срещу сериозно заплащане – отбелязва изданието. Бившият бос на СИК се сдобива с имота чрез една от многобройните си офшорки, регистрирани в Панама. Официално гробището е на българската фирма „Бояна парк София”, която от своя страна е собственост на люксембургска фирма. Тя пък принадлежи на офшорка, регистрирана в Панама.
Както е известно, собствеността през офшорка позволява истинският бос да бъде скрит и лесно да се сдобие с гробището, какъвто е случаят с Маджо.

Маджо

Маджо сложи ръща на ВИП гробището

Към факта, че реалният собственик на гробището на богатите е босът на СИК води още едно съвпадение. Повечето офшорки на Маджо, чрез които държи акциите в Асет Банк и други фирми, са регистрирани точно в Панама. Включително и мистериозната фондация, която е собственик на ФК „Славия”. Зевзеци се шегуват, че Младен Михалев се е ориентирал добре със закупуването на „Бояна парк”. Все пак бизнесът с погребения никога няма да умре. Още повече че в Бояна цените не са по джоба на простосмъртния българин. Ето защо гробището се превърна в богаташка крепост. За избора на известните допринася и фактът, че комплексът разполага с постоянна 24-часова охрана, която не дава и пиле да прехвръкне зад високите огради – подчертава изданието.
Гробището на Маджо разполага с 3500 гробни места. Те са разположени в различни ценови диапазони в зависимост от местонахождението си в 12-те парцела на траурния парк. Наемът за гроб там е за срок от минимум 200 години. Най-евтиният вариант е за гроб за урна във втория парцел и струва „само” 4800 лв. Най-солено излиза единично място в парцел I – 12 800 лева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар