Слави Трифонов подлуди всички с новата си приумица!

Слави Трифонов го тресе параноята. Дългият е ужасен, че може да пипне грип и да се тръшне на легло. Затова той идвал на работа с маска и давал командите си отдалече. Многото хора от екипа му са болни, но не могат да отсъстват от работа и поради това той се принудил да си сложи маската, за да не се разболее. Още повече, че в столицата с пълна сила върлувал грипа и той сериозно се притеснявал за здравето си.

[caption id="attachment_437782" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов вманиачен за здравето си, надена маска[/caption]

Един от неговите любимци в шоуто Георги Милчев-Годжи също е пипнал коварната настинка. Той е болен но грип, но заради напрегнатото си ежедневие в „Шоуто на Слави” не може да отсъства от работното си място. Затова дори и да киха и кашля, той трябва задължително да е на местото си всеки ден. От него, а и от останалите болни от грип в екипа му, Слави Трифонов адски се страхувал да не пипне грипа.

Той буквално е луднал да не се тръшне, коментират неговите колеги от шоуто. Дългият вече пет години не се е разболял. Той се хранел здравословно, пиел витамини и чайове, и се спасявал от настинките и заразите. Затова сега бил особено внимателен и този път да не се тръшне.

Припомняме, че Слави Трифонов доста закъсва със здравето си, тъй като от години лекува невярната болест множествена склероза. Преди време той започна да губи слуха, после зрението си, заради което сложи очила с тъмни стъкла и така водеше дълго време предаването. Болестта му не може да се излекува окончателно, но при добро лечение нещата може и да се стопират.

Слави Трифонов разполага със солидни финансови средства и затова на този етап се лекува успешно. Но всяка една по-сериозна инфекция може да влоши изненадващо здравето му и затова той се пази много осторожно, за да не пипне грип или настинка.