Никой не е подозирал това за д-р Енчев и брат му!

Братът на пластичния хирург на звездите д-р Ангел Енчев не обича да го тиражират под прожекторите. Той е по-скромния и тих вариант на известния корифей на женската хубост, но пък върти доста добре бизнеса си. Невен, както е името на близнака му се готви да е новия кмет на Пловдив. Той е отявлен масон и за своите братя дори е замислил да построи хасиенда на края на града. В нея достъп обаче ще имат само по-избраните и видни представители на Великите зидари.

Двамата са завършили медицина и са скромни деца на учителка, но пък много амбициозни. Със съвършено владеене на немски език Невен веднага отпрашил за Германия, щом се дипломирал като медик. Там той миел чинии в Макдоналдс, също бъркал асфалт на пътните строежи. След безброй унижения на емигранския живот, Невен се върнал и записал психология у нас.

[caption id="attachment_437772" align="alignright" width="300"]д-р Енчев Д-р Енчев чевръсто се справял с чиниите в "Макдоналдс"[/caption]

Има общо три магистърски степени - по медицина, психология и икономика. Д-р Ангел Енчев заминал за Гърция на специализация, след като спечелил стипендия. Двамата братя само тогава са се отделили един от друг и повече не. Близнаците много се обичат и си помагат. След като емигранството им свършило те, заедно с помощта на гръцките си колеги доктори основали клиниката си у нас „Медлайн”.

Вече са навъртели 44 години, но не престават да са заедно. Невен скромно менижира общата им клиника, но не завижда на брат си д-р Ангел Енчев заради огромната му популярност. Двамата дори се забавлявали с огромната си прилика, тъй като пациентите им редовно ги бъркали.

Братята са заедно и по почивки. Д-р Ангел Енчев е съпруг на красивата моделка Теди Велинова, от която има син Филип. Брат му Невен е със съпругата си д-р Ваня Александрова и дъщеричката им Енгения. Тя е ендокринолог и преди пет години печели конкурса за красота в Словакия. Семействата им са непрекъснато заедно и си помагат, и много уважават.