Джулия Робъртс е съсипана от мъка заради тежката загуба!

Джулия Робъртс е буквално съкрушена. Вчера актрисата, изиграла прелестната героиня на „Хубава жена” загуби своята майка. Бети Лу Моутс почина на 80 години. Майката на холивудската звезда напусна завинаги този свят, след като дълго и упорито се бореше с коварната болест на века – рака.

Актрисата буквално се е барикадирала в дома си и не приема никой. Джулия Робъртс беше изключително близка с майка си и нейната смърт й се отразява изключително зле на психиката. Тя не само се е затворила в дома си, но и отказва да коментира каквото и да е заради загубата на родителкат си.

[caption id="attachment_437767" align="alignright" width="300"]Джулия Робъртс Джулия Робъртс е съсипана - изгуби сестра си, а сега и майка си[/caption]

Припомняме, че миналата година по това време полусестрата на актрисата Нанси Моутс се самоуби. Тя бе оставила предсмъртно писмо, в което обвиняваше Джулия, че между тях имало доста хладни отношения. Това също съсипало майката й, която държеше много и на другата си дъщеря. Нанси се самоуби след като употреби завишено количество от забранените вещества, от които беше зависима преживе.

Според светските клюкари „Хубава жена” има неприятности и със съпруга си. Двамата са заедно вече петнадесет години и според холивудските стандарти това си е направо рекорд. Доскоро никой не предполагаше, че отношенията между тях не са блестящи, още повече че семейството отглежда три деца. Но след смъртта на полусестрата на Джулия Робъртс нещата сякаш ескалирали, твърдят близки до звездната фамилия.

Съпругът й , актьора Дани Модър не бил очарован от отношенията в семейството си и дори мислел за развод. Имайки предвид общото имущество, милионите, децата и изобщо дългогодишния брак, двамата все още отлагат да съобщят информацията. Но от години из публичното пространство обикаляше слуха, че Джулия е особено ревнива и не дава лично пространство на половинката си.

И това изобщо не пасва на нейното излъчване. Джулия Робъртс е от актрисите, които избират романтични комедии или просто ленти, които да докосват женската емоционалност. Извън екрана тя прилича на момиче, с което искате да сте приятелки.Но смъртта на майка й може за дълго да я извади от ежедневното русло, заради болката и скръбта, която актрисата преживява от нейната загуба.