Владимир Путин попадна на прицела на немска медия, претендираща да разкрива най-мрачните му тайниВладимир Путин стана главен герой във филм на немската телевизия ZDF

Владимир Путин биел бившата си съпруга Людмила? Скандалното твърдение е дело на немската телевизия ZDF, които направиха цял филм за президента на Русия. Документалната продукция на медията претендира да разкрива най-мрачните тайни на държавния глава и е озаглавена "Човекът Путин. Тайните на президента на Русия".

[caption id="attachment_437763" align="alignleft" width="300"]Владимир Путин Владимир Путин[/caption]

Във филма се твърди, че Владимир Путин редовно посягал на вече бившата си съпруга Людмила. Двамата се разведоха миналата година, а според медията причина за развода е както необузданият нрав на президента, така и факта, че той е непоправим женкар. Освен като лош съпруг, продукцията изкарва Путин и като мързелив пияница, който не спирал да пие по времето, когато ръководел КГБ - в периода от 1985 до 1990 година.

Путин обичал да си поспива до късно и имал правило да работи единствено в късния следобед. След като си е взел последователно горещи и студени бани и си е направил редовната тренировка във фитнес залата, предават от "24 часа". Освен това 62-годишният държавен глава бил ужасен от старостта и затова си е направил лифтинг още през 2010 година, който да опъне бръчките му и да го направи да изглежда по-млад, отколкото всъщност е.

Във филма се споменава и за навика на Путин редовно да закъснява за срещи. И за случката, в която накарал дори кралицата на Англия да го чака цял половин час. Филмът не беше приет еднозначно от зрителите, част от които заподозряха целенасочена конспирация срещу държавния глава на Русия. Други пък подкрепиха твърденията, смятайки, че Владимир Путин е човек, който умело се прикрива и не иска хората да узнаят истината за същността му.