Боби Кристина Браун все още е в тежко състояние, но е живаЛекари ще пробият гърлото на Боби Кристина Браун, за да улеснят дишането й

Боби Кристина Браун продължава да се бори за живота си. Състоянието на дъщерята на Уитни Хюстън все още е много тежко и лекарите правят всичко по силите си, за да я спасят. Въпреки това обаче за изключване на системите й не може да става и на въпрос. Това обявиха източници, близки до семейството на младото момиче, което е в кома вече повече от две седмици.

[caption id="attachment_437755" align="alignleft" width="300"]Боби Кристина Браун Боби Кристина Браун[/caption]

Нещо повече, на Боби Кристина Браун предстои да й бъде направена трахеотомия, което ще рече, че тя ще бъде подложена на операция, при която лекарите ще пробият гърлото й, за да поставят специална тръба в него. Която да улесни дишането й. Подобни операции се правят единствено на пациенти, които имат нужда дишането им да бъде стимулирано за дълъг период от време.

Предстоящата интервенция категорично слага край на спекулациите, че главният мозък на щерката на Уитни Хюстън е спрял да функционира и роднините й ще изключат системите, които поддържат живота й. Бащата на Боби Кристина - рапърът Боби Браун обясни в специално изявление, че ако трябва да опровергава всяка лъжа за дъщеря му, тиражирана по медиите, трябва да го прави по цяло денонощие. Той е неотлъчно до момичето си в болницата и е категоричен, че не може и да става дума апаратите да бъдат изключени, научиха от vsekiden.com.

Припомняме ви, че Боби Кристина Браун беше приета в блоница на 31 януари в тежко състояние след като беше открита безжизнена във ваната в дома си. От тогава насам тя се намира в състояние на изкуствена кома, но медиците отказват да дават прогнози за живота й.