Стоянка Дудекова е жива и праща знаци на мъжа си, убеден е самият тойСтоянка Дудекова изчезна безследно преди близо година

Стоянка Дудекова има пръст в пожара на семейната вила. В това е убеден съпругът на изчезналата жена Веселин Божилов. Мъжът смята, че пожарът, изпепелил постройката, не е случаен и чрез него жена му му изпраща сигнали. "Таня със сигурност е жива и ми го показа с пожара на вилата!", категоричен е Божилов, който наричал половинката си Таня, не Стоянка.

[caption id="attachment_437751" align="alignleft" width="247"]Стоянка Дудекова Стоянка Дудекова[/caption]

Мъжът споделя още, че за съмненията му си има конкретен повод. Малко след като започнал процеса по развода между двамата, той казал на жена си, че смята да сложи на вилата надпис "Вила Таня". Надявайки се по този начин да й покаже любовта си и да я убеди да се откаже от развода. Реакцията на Стоянка обаче била доста неочаквана. Тя заявила на все още законния си съпруг, че ако сложи такава табела на къщата, тя лично ще я подпали. Заради сериозната заплаха на жена си, Веселин така и не посмял да сложи надписа, въпреки, че бил поръчал специална резбована табела.

След изчезването на Стоянка обаче, Божилов все пак се престрашил и окачил табелата "Вила Таня". Затова е убеден, че съпругата му по някакъв начин има пръст в пожара. Още повече, че докато само неговата къща горяла, от небето се изливал пороен дъжд.

Той открива стряскащо предзнаменование и деня, в който вилата на семейството изгоря. Къщата лумна като факла в нощта на 31 януари срещу първи февруари тази година. Точно в същата нощ, тоно преди една година - на 31 януари срещу първи февруари 2014 по същия начин изгаря и вилата на съседа му. Който, за съжаление, не успява да се спаси и загива в пламъците, научиха от "24 часа".