Цеци Красимирова е заприличала на Майкъл Джексън в лицето, шашнати са феноветеЦеци Красимирова успя да стресира и най-близките си приятели с вида си

Цеци Красимирова се е обезобразила с операции. От някогашното специфично излъчване на манекенката не е останало и след след като тя се увлече по модата да си прави пластики на лицето, за да запази младостта си за по-дълго време. Любовницата на Косьо Самоковеца си е инжектирала огромно количество ботокс в челото, което буквално е парализирано след интервенцията.

[caption id="attachment_437747" align="alignleft" width="300"]Цеци Красимирова Цеци Красимирова[/caption]

Освен това Красимирова си е имплантирала и скули, които правят лицето й изключително несъразмерно, предвид факта и че нейните собствени не бяха никак малки. Освен това моделката е решила да поизреже и носа си, но резултатът също е доста далеч дори от задоволителното. Тъй като в момента той е доста по-малък от подходящия размер за огромните скули и по принцип грубото лице на Цеци Красимирова.

Онлайн зевзеци дори се пошегуваха с нея, че е заприличала на Майкъл Джексън след операциите, научиха от hotarena.net. Освен, че е загубила специфичния си чар, любовницата на Гонзо и на Косьо Самоковеца се е състарила покрай всички корекции. И в момента прилича повече на леличка на 50 години, никой не е в състояние да познае, че е едва на 35.

Всъщност серията корекции започнаха след разстрела на Самоковеца, когато един от куршумите, предвиден за него, заседна в главата й. Тогава се наложи лекарите да го извадят, а след това и да заличат белега. След принудителните операции обаче изглежда нещо в Цеци Красимирова прещрака и тя се подложи на още цял куп други, по своя собствена воля.

Манекенката си сложи силикон в бюста, уголеми си устните, татуира си веждите, няколко пъти ряза носа си, имплантира си скули и си инжектира ботокс. А резултатът е доста далеч от естетичното.